Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO AERIAN.” Alba Fest”, evenimentul care a adunat la Alba Iulia peste 30.000 de oameni, filmat de la înălțime. Cum arată Piața Cetății plină ochi

Ziarul Unirea

Publicat

în

ALBA FESTUnul dintre cele mai importante evenimente ale verii, Alba Fest, s-a desfășurat weekend-ul trecut la Alba Iulia. Timp de două zile, ”cealaltă capitală” s-a transformat în capitala balcanilor, peste 30.000 de oameni venind să sărbătorească Zilele Orașului în Cetate. Goran Bregovic, Mahala Rai Banda și Simley & Hahaha Production au fost ”protagoniștii” care au oferit oaspeților un weekend de poveste.

Momente de bucurie, energie, zâmbete și distracție, de asta au avut parte cei care anul acesta au semnat condica de prezență la ”Alba Fest”. Sâmbătă seara, mii de oameni au cântat și au dansat în Piața Cetății alături de Legenda Balcanilor – Goran Bregovic și Mahala Rai Banda care au demonstrat pe scena de la Alba Iulia că sunt niște veritabili mesageri ai sunetului balcanic.

Ultima zi de Alba Fest a însemnat întâlnirea cu HaHaHa, cea mai mare industrie muzicală din România, gașca ce a declanșat o cascadă de hituri revărsate în Cetate. De la artisti de genul “totul sau nimic” pe modelul Speak, personaje care tin in permanenta distractia pe “ON” ca si Cabron, pana la intalnirea cu cel mai aplaudat, nu gresim daca zicem cel mai adulat roman talentat, SMILEY, introdus de cel care a nascocit si patentat Alba Fest, Marius Moga, totul a fost la superlativ.  Zeci de staruri pe scena si alte mii in fata ei, cantand intr-o singura voce si transformand Cetatea in cel mai efervescent loc din ultimii ani.

Nu au lipsit de la marele eveniment nici focurile de artificii, care au proiectat pe cer istoria de 300 de ani a Cetatii Alba Carolina.

Potrivit Primăriei Alba Iulia, institutiile abilitate pentru asigurarea ordinii publice au confirmat o prezență de aproximativ 30 000 de persoane în perimetrul central al cetătii Alba Carolina, în cele două zile de Alba Fest.

Vă prezentăm mai jos un video în care sunt comprimate cele două zile de Alba Fest 2015, realizat de Călin Magda.

YouTube video

(C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea