Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO: ACCIDENT MORTAL pe DN1 Sebeș -Sibiu, după Săliște. Patru mașini implicate, trafic îngreunat

Ziarul Unirea

Publicat

în

accident dn1Un bărbat și-a pierdut viața, iar alte două persoane au fost rănite, miercuri, în urma unui accident rutier petrecut pe DN1 Sebeș-Sibiu, la ieșirea din Săliște.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că din cauza unui accident rutier grav (cu 4 mașini implicate) care a avut loc pe DN1, sensul de mers Sebeș -Sibiu, la km 332, între localitățile sibiene Săliște și Apoldu de Sus, circulația se desfășoară cu dificultate, în coloană, la ieșirea de pe autostrada A1 Sibiu – Deva către Sebeș, în zona nodului rutier de la Săliște.

Accientul s-a produs în jurul orei 14.00, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed.

Se pare că bărbatul care și-a pierdut viața, aflat la volanul un autoturism marca Dacia Logan, ar fi pătruns pe contrasens și ar fi intrat în coliziune cu o mașină care circula regulamentar. În urma impactului, mașinile au fost proiectate în alte două autoturisme. În accident au mai fost implicate un microbuz, un autoturism marca Audi și un Renault Clio.

Potrivit IPJ Sibiu, șoferul decedat avea 46 de ani și era din București. Celelalte două persoane rănite în accident, pasageri în microbuz, au suferit contuzii și fracturi și au fost transportate la spital.

UPDATE: În jurul orei 16.00, circulația s-a reluat în condiții normale

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Sibiu, circulația pe DN1 Sibiu – Sebeș s-a reluat în condiții normale. Din pricina unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme, traficul s-a desfășurat îngreunat, pe un fir alternativ, la km 332, între localitățile Săliște și Apoldu de Sus.

sursa foto -video: turnulsfatului.ro

[nggallery id=2492]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea