Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| ACCIDENT montan în Cheile Turzii: Un alpinist a căzut de la o înălțime de peste 20 de metri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, un cățărător a căzut de la o înălţime de peste 20 de metri, de pe un versant din Cheile Turzii, judeţul Cluj. Un elicopter SMURD a fost solicitat pentru salvarea bărbatului de 33 de ani, care se afla într-o zonă greu accesibilă. Acesta a fost transportat la un spital din Târgu Mureș.

Polițiștii au fost sesizați în legătură cu un accident care s-a produs în Cheile Turzii. Din primele informații, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Cluj Napoca, care desfășura activități de cățărare, a căzut de la cca 20 m. Fiind o zona greu accesibilă, la fata locului s-a deplasat un elicopter pentru a prelua victima.

Au fost alertate o autospecială cu echipamente de salvări de la înălțimi, un echipaj de ambulanță, elicopterul SMURD de la Jibou și serviciul Salvamont din Cheile Turzii.

YouTube video

Echipajul Salvamont a ajuns la victimă, i-a acordat primul ajutor și a pregătit-o pentru a fi ridicată cu nacela elicopterului.

Elicopterul SMURD a reușit să-l preia pe bărbat și să-l aducă într-un loc mai accesibil, unde a fost preluat de medici, pentru a-l stabiliza. Apoi a fost preluat de elicopterul SMURD, pentru transport la spitalul din Târgu Mureș.

Sursa: gherlainfo.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea