VIDEO| ACCIDENT montan în Cheile Turzii: Un alpinist a căzut de la o înălțime de peste 20 de metri

Sâmbătă, un cățărător a căzut de la o înălţime de peste 20 de metri, de pe un versant din Cheile Turzii, judeţul Cluj. Un elicopter SMURD a fost solicitat pentru salvarea bărbatului de 33 de ani, care se afla într-o zonă greu accesibilă. Acesta a fost transportat la un spital din Târgu Mureș.

Polițiștii au fost sesizați în legătură cu un accident care s-a produs în Cheile Turzii. Din primele informații, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Cluj Napoca, care desfășura activități de cățărare, a căzut de la cca 20 m. Fiind o zona greu accesibilă, la fata locului s-a deplasat un elicopter pentru a prelua victima.

ELIT

Au fost alertate o autospecială cu echipamente de salvări de la înălțimi, un echipaj de ambulanță, elicopterul SMURD de la Jibou și serviciul Salvamont din Cheile Turzii.

Mihail David - 2020

Echipajul Salvamont a ajuns la victimă, i-a acordat primul ajutor și a pregătit-o pentru a fi ridicată cu nacela elicopterului.

Elicopterul SMURD a reușit să-l preia pe bărbat și să-l aducă într-un loc mai accesibil, unde a fost preluat de medici, pentru a-l stabiliza. Apoi a fost preluat de elicopterul SMURD, pentru transport la spitalul din Târgu Mureș.

Sursa: gherlainfo.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...