Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| 2-4 august 2019: Truck Tuning Art la Alba Iulia, primul eveniment de truckmeeting din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

În perioada 2-4 august 2019, Cetatea Alba Carolina va fi gazda unui eveniment inedit, organizat pentru prima dată în România: Truck Tuning Art, primul eveniment de acest gen din țara noastră, organizat de pasionații de camioane modificate pentru cei care apreciază acest fenomen!

Se dorește a fi o întâlnire între cei care dețin astfel de camioane cu cei care le furnizeaza consumabile și accesorii și cu publicul. Atmosfera prieteneasca , show , muzica , fete frumoase langa camioane de exceptie!

Foarte important de precizat, NU EXISTĂ TAXĂ DE PARTICIPARE PENTRU CEI CARE EXPUN CAMIOANELE DAT FIIND FAPTUL CA ESTE PRIMA EDIȚIE.

„Nu ne dorim să se altereze sub nici o formă SPIRITUL ACESTEI ÎNTÂLNIRI -PASIUNEA PENTRU CAMIOANE!!! Acest truckmeeting se va desfășura pe parcursul weekend-ului și va începe practic de vineri seara începând cu orele 16, când vor începe să ajungă camioanele CELOR ÎNSCRIȘI!

Înscrierea se face TELEFONIC, WHATSAPP, MESSENGER SAU MAIL la următoarea persoană – Ioana – 0766072269; [email protected].

Programul aproximativ va fi:

Vineri începând cu ora 16, întâmpinarea participanțiilor de către o persoană din staff-ul organizatoric care va acorda tot suportul pentru îndrumarea către locația unde se va desfășura evenimentul, și anume „Drumul Dragostei „, situată la intrare în Alba Iulia dinspre Vințu de Jos.

 

În seara zilei de vineri, la această locație, va începe un party în aer liber cu specialități la grătar și nu numai, stinse cu multă bere (fără alcool).

Sâmbătă dimineața, vom pleca spre locația situată în Alba Iulia, în șanțurile Cetății, unde vor fi expuse camioanele alături de standurile partenerilor. Aici vom găsi combustibili, jante, accesorii tuning pentru camioane, stații cb, anvelope și TUNING MOTOR, fiind prezente firme din țară și din străinătate. ATENȚIE!!! LISTA ESTE ÎNCĂ DESCHISĂ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Pagini: 1 2

Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP Mai multe lucrări de reparații și întreținere urmează să fie făcute în cetatea Alba Carolina. Primăria Alba Iulia dorește să repare mai multe obiective printr-un contract-cadru de 4 ani. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea