Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Victorie lejeră pentru Volei Alba Blaj, 3-0 cu CSM Sibiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj şi-a respectat statutul de favorită şi a învins clar în etapa a 13-a a Diviziei A1 pe CSM Sibiu, continuându-şi astfel parcursul de regularitate, scor 3-0 (25-13, 25-11, 25-17). Nou-promovata din „Mica Romă” rămâne pe poziţia a 4-a a clasamentului, cu 26 de puncte (9 victorii şi 3 înfrângeri), aflându-se la al 4-lea succes în campionat la rând, ultimele 3 fără a pierde vreun set.

Am preferat să le utilizez cât mai mult pe cele două nou venite, pentru a omogeniza un sextet pe care dorim să mizăm la Constanţa. N-a fost un simplu antrenament cu public, a fost un joc pe care l-a abordat concentraţi, diferenţa de valoare fiind una netă„, a declarat Marius Macarie, antrenorul echipei blăjene.

Gruparea blăjeană a depăşit astfel momentul dificil cauzat de eliminarea din Cupa României, după ce a condus cu 2-0 la seturi în compania liderului Ştiinţa Bacău, şi cu ajutorul publicului, din nou prezent în număr mare, peste 700 de spectatori (dovadă de ataşament), în sala „Timotei Cipariu”.

În etapa viitoare, revelaţia stagiunii se va deplasa pe terenul campioanei, Tomis Constanţa. Pentru formaţia pregătită de Marius Macarie au evoluat Alice Kapelovies, Valentina Rusu, Josefina Fernandez, Sherisa Livingston, Adriana Dudnic, Marija Sandic, Laura Mastahac, au mai intrat Irina Alexandru, Bojana Stojkovic (n-au jucat Melinda Dobeş, Andreea Niţulescu, Alexandra Ciontoş).

Ne-am respectat locul din clasament şi am realizat o victorie fără dubii. Din nou publicul a fost extraordinar şi mă bucură faptul că echipa a tratat foarte serios acest duel, câştigând aşa cum era normal, fără emoţii„, a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Alba Blaj, echipă pe care o aşteaptă o serie de foc: Tomis Constanţa (deplasare), Medicina Tg. Mureş (la Blaj) şi Dinamo (joc extern).

Foto Dragoş BASARABA, Blaj

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Începe vacanța de Paște 2024: Câte zile libere au elevii și când se întorc la școală după Paște

Ziarul Unirea

Publicat

în

Începe vacanța de Paște 2024: Câte zile libere au elevii și când se întorc la școală după Paște Elevii vor intra de astăzi, 26 aprilie, în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce la școală miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. Vacanţa de vară va începe vineri, 21 iunie, după finalizarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea