Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Victor Ponta: Astăzi vom aproba deblocarea a peste 1.000 de posturi din sănătate

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Executivul va aproba deblocarea a peste 1.000 de posturi în domeniul sanitar, a anunţat premierul Victor Ponta, miercuri.

„Astăzi vom aproba deblocarea a peste 1.000 de posturi din sănătate. Toți banii din fondul de rezervă, 200 de milioane de lei, se duc la sănătate. Modificările pe care le-ați convenit cu sindicatele pentru 2014 sper să fie un semnal clar de voință din partea noastră de a sprijini cu tot ce este omenește posibil”, a declarat Ponta, la începutul ședinței de Guvern, adresându-se ministrului Sănătății, Eugen Nicolăescu.

Primul ministru le-a mulțumit ministrului Nicolăescu și ministrului pentru Dialog Social, Doina Pană, pentru că au reușit să ajungă la un acord cu sindicatele din sănătate și au evitat declanșarea unei greve.

Victor Ponta i-a cerut ministrului Sănătății să continue dialogul cu cadrele sanitare, apreciind că doar așa se pot rezolva problemele din sistem.

„De amenințări, nu dăm niciodată nimic”, a afirmat Ponta.

De asemenea, premierul i-a mai cerut lui Nicolăescu să contracareze atitudinea unei părți a presei care îndeamnă medicii la grevă.

„Vreau să contracarați iresponsabilitatea presei băsiste care îi îndeamnă pe medici să intre în grevă și să lase oamenii să moară în spital”, a spus șeful Executivului.

 Sursa: Agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea