// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Victor Negrescu: Un proiect de lege privind parteneriatul civil va fi depus săptămâna viitoare la Parlament

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a informat luni că săptămâna viitoare va fi depus la Parlament un proiect de lege privind parteneriatul civil.

“Vreau să vă spun că acest proiect este aici şi este completat, este complet, a fost discutat cu partenerii din societatea civilă, cu actorii sociali, cu formaţiunile politice şi acest proiect urmează să fie depus săptămâna viitoare de colegi parlamentari. În mod special avem aici câţiva deputaţi care sunt implicaţi, aş sublinia pe domnul deputat Florin Manole, dar şi alţi parlamentari din tot spectrul politic care vor împinge înainte acest proiect. Nu pentru a crea noi disensiuni, ci pentru a crea noi soluţii”, a declarat Negrescu la Teatrul Naţional “I.L. Caragiale”, în cadrul evenimentului prin care Ministerul Afacerilor Externe a marcat încheierea seriei “Consultări cetăţeneşti pentru viitorul Uniunii Europene”.

El a făcut aceste precizări în contextul referendumului pentru redefinirea familiei organizat în weekend, despre care a spus că “nu are câştigători şi nu are pierzători”.

“Zilele trecute, într-adevăr (…), a fost organizat un referendum care nu are câştigători şi nu are pierzători. Are doar un singur mesaj, un mesaj că, în definitiv, trebuie să găsim acele proiecte, acele soluţii care, indiferent de opţiunile fiecăruia, ne pot împinge înainte. Există o parte din aceste soluţii care pot fi împinse înainte şi pot fi promovate la cel mai înalt nivel. În sensul acesta am remarcat în diferitele intervenţii publice, de ieri sau şi de astăzi, faptul că foarte mulţi actori sociali şi politici subliniau ideea de a găsi un nou cadru legal pentru a reglementa ceea ce înseamnă viaţa de zi cu zi a cuplurilor necăsătorite, subliniind în acest sens ideea parteneriatului civil”, a spus Victor Negrescu.

Acesta a subliniat că şi persoanele care au votat la referendumul pentru familie “au nevoie ca vocile lor să fie exprimate”.

“Şi ieri, dacă e să fac referire la ce s-a întâmplat în weekend, au fost persoane care au mers, au votat, au avut opţiunile lor. Şi acele persoane au nevoie ca vocile lor să fie exprimate. Şi, probabil, au exprimat o serie de temeri vizavi de globalizare, vizavi de ceea ce înseamnă evoluţiile din Uniunea Europeană şi la nivel global. Şi acele persoane au nevoie de un răspuns pentru a trece peste temeri şi a identifica acele soluţii care le pot da siguranţa că viitorul lor va fi unul mai bun, conform, de ce nu, şi viziunii lor despre România, despre Uniunea Europeană”, a mai spus ministrul delegat pentru Afaceri Europene.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Răspunsuri la Victor Negrescu: Un proiect de lege privind parteneriatul civil va fi depus săptămâna viitoare la Parlament

 1. Costel 09.10.2018 la 9:04

  Victoras…..esti pe invers??
  Esti o RUSINE pt. ALBA IULIA !!

 2. Asta-i psd-ul! 09.10.2018 la 9:28

  Psd-istii cu fundu-n doua luntrii: in tara se dau rromani verzi si credinciosi ortodocsi, dar cand se duc la fratii lor socialisti europeni se intorc pe invers, cu indei “progresiste”..Astept un articol in care Dirzu sa se laude cu aceasta initiativa, dupa ce a votat normalitatea.

 3. Costel 09.10.2018 la 9:29

  Cum plecati din Alba spre București -Bruxelles. …vă prostiti….
  Incredibil cât de mult vă poate schimba “aerele” de capitaliști !!

 4. eu 09.10.2018 la 18:22

  Sa nu te miri rahat cu ochi daca cineva din greseala te va calca cu buldozerul– Te vei intreba de ce?? fiindca ai tradat tara culmea platit bine de tocmai tara ta — dar ai facut asta fiindca nu ti-a ajuns gramada de bani cu care esti platit ai luat mita si de la stricatii din west.

 5. Tanucu 09.10.2018 la 19:18

  … asa is Iudele…asa va fi copacul! Streangul istoriei ii va astepta!

 6. Mircea 09.10.2018 la 19:42

  Ba retarzilor – oamenii astia ‘pe invers’ exista printre noi din totdeauna – cine sunteti voi sa le spuneti ca nu au voie sa fie cum sunt ei?

 7. mike 09.10.2018 la 20:27

  Se schimba fiindca pe linga salarul baban dat de romani, primesc mita grasa ca sa implementeze in Romania tezele infectilor de la bruxel — daca ei au reusit sa distruga moralitatea in tarile lor de ce sa nu o distruga si la noi— si se folosesc de girbovitii de romani tradatori si batjocoritori de tara si poporul care ia ales — calcat–ear buldozerul amice asa din greseala– pentru ca pentru o lege NORMALA – nu teai batut rahat cu ochi

 8. Ionela 10.10.2018 la 10:14

  Asta meritam daca am #boicotat. Bravos natiune! Halal sa-ti fie!