Rămâi conectat

Politică Administrație

Victor Negrescu își inaugurează astăzi biroul de europarlamentar din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Victor Negrescu01Vicepreședintele PSD Alba Victor Negrescu își inaugurează astăzi, 30 iulie, de la ora 17.00, biroul de europarlamentar din Alba Iulia, situat pe Bulevardul Transilvaniei. La inaugurare vor participa și membrii comitetului executiv municipal Alba Iulia, membrii biroului permanent județean Alba și președintele PSD Alba Ioan Dîrzu.

În vârstă de 28 de ani, Victor Negrescu este cel mai tânăr europarlamentar român. Acesta a candidat pe locul 17 de pe lista PSD-UNPR-PC și a ajuns la Bruxelles după retragerea Ecaterinei Andronescu.

Negrescu deţine, din 2007, funcţia de preşedinte-coordonator naţional al PES Activists România, structură cu peste 7.000 de membri în toată ţara, compusă din membri şi simpoatizanţi PSD de toate vârstele. Din această funcţie a promovat activitatea PES în România şi a păstrat legătura cu partidele de stânga din Europa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea