Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Victor Negrescu: Florin Roman candidează pentru funcţia de purtător de cuvânt al PDL?

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Recentele apariţii publice ale lui Florin Roman ilustrează că s-a supărat că nu se mai poate lăuda cu proiectele PSD şi a decis să apară în presă cu proiectele PDL.

Fiind prea ocupat cu postările pe Facebook a venit şi a susţinut punctul de vedere al PDL privind stema judeţului solicitând din nou dispariţia simbolului lui Avram Iancu. A mai susţinut şi punctul de vedere a lui Mircea Hava care se plânge că după ce ani de zile nu a făcut nimic, brusc, nu mai are bani pentru Bazinul Olimpic.

Îi asigurăm pe amândoi că PSD Alba se va lupta împotriva abuzurile comise de actuala majoritate formată dintr-un PDL dispărut la nivel naţional şi susţinută de consilierii liberali  în Consiliul Judeţean Alba. Ne vom lupta ca memoria lui Avram Iancu să fie păstrată în stema judeţului şi vom lupta pentru transparenţă în cheltuielile administraţiilor publice.

Îl informăm pe Florin Roman că nici Udrea şi nici Hellvig nu au făcut nimic pentru Bazinul Olimpic pentru că dacă era aşa proiectul era terminat şi nu blocat pe vremea celor doi miniştrii. Poate ar fi bine să se intereseze şi ce partide au susţinut numirea şi păstrarea directorului Companiei Naţionale de Investiţii, Nicolae Buşcu, pe funcţie şi atunci ar căuta soluţia în propria ogradă.

Poziţia PSD este clară. Este nevoie ca proiectul să fie terminat, dar repezeala cu care se solicită pare să ascundă temeri privind un eventual control financiar. Înainte de a consuma bani suplimentari într-un proiect care niciodată nu pare să se mai termine trebuie să fixăm termene clare, un program de lucrări transparent şi o analiză a cheltuielilor realizate sau ce se vor realiza. Solicităm astfel un control de la Bucureşti a Curţii de Conturi, tocmai pentru a fi siguri că proiectul este dezvoltat în interesul cetăţenilor şi nu ascunde în spatele interesului local alte tipuri de interese.

Dar nu ne putem aştepta la mai multe din partea unui om  însetat după funcţii care a renunţat la o alianţă naţională care funcţionează foarte bine între PNL şi PSD construită pentru a aduce performanţă şi a lupta pentru o Românie mai corectă.

Cu siguranţă, pentru a-şi păstra funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean sub liderul PDL Ion Dumitrel, Florin Roman este obligat să demonstreze că este un adevărat discipol al metodelor PDL din judeţ şi un soldat democrat liberal disciplinat.

Mai mult decât atât ultimele comunicate de presă ale democrat- liberalilor îl apără frenetic ca şi cum ar fi un membru cu acte în regulă al PDL. În acest context înţelegem şi cum PNL a pierdut funcţia de viceprimar al Municipiului Alba Iulia şi de ce candidatul USL la Primărie, deputatul Călin Potor, nu a fost susţinut de acesta în campania electorală de anul trecut. Acum înţelegem că era dornic de a ajunge preşedintele organizaţiei municipale şi a sacrificat pentru asta interesele USL, ale PNL, ale prietenilor săi liberali Gabriel Pleşa şi Simone Albani şi mai ales ale cetăţenilor.

Semnat: Purtător de cuvânt şi vicepreşedinte al PSD Alba, Victor Negrescu

                                                       


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

În județul Alba, din cauza reducerii populației, electoratul va alege cu 10 consilieri locali mai puțini față de anul 2020

Unirea Ziarul

Publicat

în

În județul Alba, din cauza reducerii populației, electoratul va alege cu 10 consilieri locali mai puțini față de anul 2020 La scrutinul din 9 iunie, numărul consilierilor locali se va reduce la nivelul județului Alba cu 10 consilieri locali, câte 2 în 5 unități administrativ-teritoriale (UAT), ca urmare a reducerii populației comparativ cu ultimele alegeri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea