Viceprimarul Pinochio, cu atribuții de primar, donează sânge, deși e la Paris, dintr-o ”eroare de comunicare”

Viceprimarul Pinochio, cu atribuții de primar, donează sânge, deși e la Paris, dintr-o ”eroare de comunicare”

Eroare de comunicare sau de caracter?

Viceprimarul cu atribuții de primar al municipiului Alba Iulia, Voicu Paul, anunța în 29 noiembrie pe propria pagină de socializare media că în 3 decembrie echipa Primăriei municipiului Alba Iulia va participa la o campanie de donare de sânge cu ocazia Givingtuesday (”Marțea în care dăruiești” în traducere liberă, o zi sărbătorită la nivel mondial care are ca principiu dăruirea către cei cu care viața a fost mai puțin bună și generoasă).

Cu mesajul ”Împreună suntem mai puternici pentru cei care au nevoie! În 3 decembrie, e Givingtuesday la AlbaIulia. Împreună cu echipa din Primăria municipiul Alba Iulia, mergem să donăm sânge și să punem inimă, pentru că așa ne arătăm dragostea și prețuirea față de ceilalți. Marți, sunt bloodfluencer (n.r. – ambasador al donarii voluntare de sange care nu doar doneaza, ci si informeaza asupra acestui gest). Voi veniți? Ne vedem acolo!”, mesaj care însoțește poza lui Voicu Paul îmbrăcat într-un tricou inscripționat cu mesajul ”bloodfluencer” lasă clar să se înțeleagă că el însuși va face parte din echipa de donatori de sânge ai instituției pe care o conduce.

ELIT

Textul inițial a fost modificat câteva ore mai târziu în aceeași zi prin eliminarea propoziției ”Ne vedem acolo!”, ceea ce n-a prea schimbat mesajul transmis, și anume că și Voicu Paul se va afla printre donatori. Numai că, ce să vezi, tocmai în 3 decembrie, viceprimarul cu atribuții de primar s-a aflat la Paris, e adevărat, într-o vizită oficială, efectuată la invitația ambasadorului României în Franța, Luca Niculescu.

Biroul de presă al Primăriei Alba Iulia a transmis că ”a fost vorba despre o eroare de comunicare”, că într-adevăr Voicu Paul se află la Paris în aceste zile și că atunci când au fost publicate poza și mesajul cu donarea de sânge viceprimarul cu atribuții de primar știa că va urma să plece în Franța. În aceste condiții se naște întrebarea: eroare de comunicare sau de caracter?

Potrivit purtătorului de cuvât al Primăriei Alba Iulia, Robert Roman, 25 de angajați ai Primăriei Alba Iulia s-au prezentat marți dimineață la Centrul de Transfuzii Alba, 19 dintre ei reușind să și doneze, campania urmând să se desfășoare și mâine.

1 comentariu

Spus 3 decembrie 2019 at 13:57

Unii nu fac ce spun, sau nu stiu ce spun !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...