Rămâi conectat

Ştirea zilei

Vicepreședintele PDL Mircea Hava a lipsit motivat de la întâlnirea Comitetului Director: ”Nu s-a pus nicio secundă problema plecării mele din partid”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Raportându-se la întâlnirea Comitetului Director al PDL care a avut loc la Braşov la sfârşitul săptămânii trecute, o partea a presei centrale şi anumiţi politicieni au definit absenţa mea ca pe o “inevitabilă renunţare” la PDL şi schimbare a “destinului” politic.

Explicabil, prin incapacitatea unora de a trece peste infatntilisme şi nevoia de a ieşi în evidenţă sau prin faptul că unii politicieni n-au depăşit pubertatea politică şi nu pot construi mai mult decât jocuri puerile.

Nu vremurile sunt tulburi, oamenii le fac să fie aşa. Faptul că unii sunt mai uşor influenţabili nu înseamnă că şi alţii ar trebui să facă la fel şi să urmeze turma. Şi, de obicei, acesti “unii” sunt cei care nu lasa ceva palpabil în urmă, nu au, ca să fiu în trend, un background solid. Adică nu sunt tocmai oamenii pe care se poate conta.

E  treaba lor, sunt alegerile lor. Adică „plecare humanum est” dar doar pentru cei care îşi traduc valoarea umană prin propriile interese. Ceea ce vă pot spune clar despre mine e că nu s-a pus nicio secundă problema plecării mele din PDL. Sau, dacă a pus-o cineva, a pus-o aşa, inventată între o cafea şi un ceai.

Faptul că nu am fost la conferinţa de la Braşov e, la rândul lui, unul perfect explicabil: nu eram în ţara în acel moment. Nu e imposibil de înţeles că fiecare are o agendă, un program, cu priorităţi stabilite şi care trebuie respectate.

De aici însă până la “pleacă, de-aia n-a venit” sau alte formulări asemănătoare care nu suportă semne de întrebare, e o cale foarte lungă. Mircea Hava îl vede în oglindă chiar pe Mircea Hava: integru, statornic, dedicat, înainte de un partid sau o organizaţie, oamenilor care l-au ales şi care au încredere în el. Certificatul de dreaptă nu e o patalama pe care ţi-o dă cineva, e o stare consimţita de felul în care munceşti indiferent de perioada electorală.

Mircea HAVA, vicepreședinte PDL, președinte PDL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea