Rămâi conectat

Politică Administrație

Vicepreședintele CJ Florin Roman a ieșit ofensat de la întâlnirea cu Ioan Rus după ce ministrul i s-a adresat cu ”măi băiete”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Întâlnirea de la Alba Iulia, dintre ministrul Transporturilor, Ioan Rus, și oficialii din județ nu a fost pe placul tuturor celor prezenți la discuții. Vicepreședintele CJ, Florin Roman, a anunțat pe pagina sa de Facebook, că a părăsit sala deoarece a considerat că ministrul nu acordă respectul cuvenit instituției pe care el o reprezintă.

Concret: Ioan Rus i s-a adresat cu ”măi băiete” iar Florin Roman s-a simțit ofensat:

Prima zi de lucru, prima distracție. Rar mi-a fost dat să vad așa ceva. Am fost invitați la o întâlnire cu ministrul Transporturilor, dl Ioan Rus. Discuția despre culoarul IV Paneuropean. Toate bune și frumoase până când domnul Rus mi s-a adresat cu apelativul „mai băiete”. Am zis că dacă nu respecta persoana ar trebui să respecte CJ Alba. Am părăsit ședința, spunând ce am avut de spus, pentru că dacă dl Rus nu îi respectă pe aleșii locali înseamnă că nu respectă nici Alba. Cred ca îi plac mult basmele domnului ministru, ajuns un dâmbovițean plecat din Ardeal”, a scris pe rețeaua de socializare liberalul Florin Roman.

Florin Roman FB

Deși ieșirea intempestivă din sala de ședințe a vicepreședintelui CJ Alba a fost remarcată de ziariștii prezenți la fața locului, acesta nu a dorit să ofere detalii despre incident, declarând doar că ”ăștia au venit de la București puși pe ceartă” și preferând să-și expună punctul de vedere pe internet.

Se pare că nemulțumirea lui Roman a pornit de la faptul că reprezentanții CJ Alba nu au fost invitați la întâlnire. De altfel, surse din interior au declarat că, la intrarea în sală participanții la ședință au avut surpriza să-l găsească pe vicepreședintele CJ ”instalat” în centrul mesei. În timpul discuțiilor acesta ar fi intervenit spunând că CJ Alba nu trebuie ignorat și ar trebui să fie luate în considerare și opiniile conducătorilor județului.

Noi aici am venit să găsim soluții. Dacă aveți alte intenții puteți să părăsiți sala. Aici suntem cei care gândim pozitiv și ne dorim să rezolvăm toate problemele”, a fost replica ministrului Ioan Rus, moment în care Roman a ieșit din ședință.

Reamintim că nu este pentru prima dată când vicepreședintele CJ Alba, liberalul Florin Roman, își arată public aversiunea față de foștii colegi din USL. În ultima perioadă, mai ales după alegerile europarlamentare unde PSD-ul a obținut o victorie zdrobitoare și mai ales neașteptată pentru municipiul Alba Iulia, acesta a făcut mai multe remarci acuzatoare și chiar jignitoare atât la adresa social-democraților ”de la centru” cât și la adresa celor locali.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea