Rămâi conectat

Ştirea zilei

SC “APA CTTA” SA Alba are un nou Consiliu de Administraţie. Vezi cine face parte din AGA a operatorului judeţean de apă!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Consilierii judeţeni au adoptat joi, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Alba organizată la Cugir, propunerile pentru cei 7 candidaţi ce vor ocupa funcţiile de membri ai Consiliului de Administraţie al Societăţii Comerciale “APA CTTA” SA Alba.

Propunerile sunt făcute, potrivitul proiectului de hotărâre, în baza unei selecţii prealabile efectuată de către SC “DAD EXPERTISE” SRL, persoană juridică specializată în recrutarea resurselor umane.

Cei  7 candidaţi propuşi au fost votaţi în unanimitate de către cei 30 de consilieri judeţeni prezenţi joi la şedinţă, lucru ce demonstrează faptul că negocierile prealabile dintre consilierii celor 4 partide ce formează  CJ Alba, reuşesc să mulţumească pe toată lumea.

Numele celor care for forma noul Consiliu de Administraţie (CA) al Societăţii Comerciale “APA CTTA” SA Alba, operatorul de apă din judeţ, sunt:

–          Viorel Lazăr (actualul director general al societăţii)

–          Liviu Iancău

–          Gabriel Ioan Lupea

–          Sebastian Onac (profesor de informatică la Colegiul HCC Alba Iulia)

–          Elena Opruţa

–          Eugen Popa (fost consilier judeţean PSD)

–          Sergiu-Ion Negrea–Oprean

Având în vedere faptul că SC “APA CTTA” SA Alba, îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de OUG 109/2011, privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor, şi anume:

–  a înregistrat o cifră de afaceri în ultimul exerciţiu financiar superioară echivalentului în lei de 7.300.000 de Euro

–  are cel puţin 50 de angajaţi

este obligatoriu ca selecţia candidaţilor să fie făcută de către un expert independent.

În acest sens a fost încheiat contractul de prestări servicii pentru realizarea selecţiei prealabile a candidaţilor pentru posturile de membru în CA al SC “APA CTTA” SA, cu firma SC “DAD EXPERTISE” SRL, care a venit cu propunerile de mai sus, adoptate ulterior în unanimitate de consilierii judeţeni.

În data de 10 octombrie va avea loc alegerea preşedintelui Adunării Generale a Acţionarilor (AGA), de către cei 7 membrii ai Consiliului de Administraţie.

Consiliul Judeţean Alba este acţionarul majoritar al SC “APA CTTA” SA Alba, deţinând  67 % din acţiunile companiei.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea