Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Vezi ce cadouri le-au pregătit liderii politici din Alba femeilor dragi din viața lor!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De 8 martie, majoritatea bărbaţilor omagiază și recompensează femeile in functie de gusturi şi posibilitati. Pornind de la o simplă felicitare verbală sau o floare și până la  vacanțe exotice sau obiecte de lux, “sexul tare” are șansa să își demonstreze și cu această ocazie afecținuea, respectul și aprecierea pentru “sexul frumos”, fie că este vorba de colege, soții, fiice, mame, soacre, șamd

Sărbătoritele Zilei Internaționale a Femeiii, de la noi și de aiurea, obișnuiesc să își facă și singure cadouri, cum ar fi spectacolele de streaptease masculin interzise bărbaților, care bineînțeles au loc astăzi și la Alba Iulia.

Am profitat de moment și le-am solicitat câtorva dintre liderii politici din județul Alba, a căror posibilități, în marea majoritate a cazurilor, sunt limitate doar de propria imaginație, ce cadouri le-au pregătit femeilor dragi din viața lor.

Iată ce ne-au răspuns aceștia:

Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia: “Dacă nu am avea femei ar trebui să le inventăm și nu știu dacă ne-am descurca să facem o femeie perfectă pornind de la un bărbat, de fiecare dată, imperfect. Noroc că nu e cazul, așa că le luăm exact așa cum sunt: frumoase, bune, înțelegătoare peste măsură, harnice, grijulii. Însă să le bucurăm uneori avem nevoie de cadouri pentru că lumea a devenit mai practică decât în trecut. Cu soția m-am descurcat onorabil: am asortat la flori libera ei inspirație și a ieșit cadoul perfect. Mă bucur când și ea și în general toate femeile sunt fericite. Serios vorbind ar fi o mare vraiște, un haos absolut, daca n-ar fi ele, dragele noastre, să ne mai <<ordoneze>> din când în când.”

Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba: “Din cauza programului încărcat pe care îl am și astăzi, din păcate nu am reusit să-i fac surpriza de a ajunge mai devreme acasă decât în zilele obișnuite, însă i-am oferit la prima oră un buchet de flori. Cred că a fost cel mai ”matinal” buchet de flori primit pana acum de soția mea.”

Ion Dîrzu, deputat PSD de Alba: “Îi voi oferi soției mele un buchet mare de trandafiri roșii, iar diseara vom merge la o cină împreună cu prietenii.”

Dan Coriolan Simedru, deputat PNL de Alba: “Eu o să-i fac soției mele un cadou pe care și-l dorește de mai demult. Este vorba despre un obiect de vestimentație, mai precis o geantă. Fetiței mele de 15 ani îi voi face cadou un accesoriu pentru telefonul mobil, un fel de handsfree wireless. Mamei și soacrei mele le voi da flori și urmează să le cumpăr câte un cadou. Sper să fiu inspirat, pentru că sunt foarte aprope de sufletul meu.”

Alexandru Pereș, senator PDL de Alba: “Îi voi oferi, bineinteles flori, care sunt cadoul obisnuit cu asemenea  ocazie, insa, ca să elimin monotonia m-am gandit că, spre seară să o însoțesc la ”un tur” prin magazine astfel că va putea să-și aleagă singură cadoul dorit.”

Florin Roman, vicepreședintele Consiliului Județean Alba: “La mine e simplu ca buna ziua. Am trei femei în familie: soția, fetița si mama. Pentru fiecare un buchet de flori. Si dacă voi avea timp îmi invit soția la masă.”

Ioan Florea, vicepreședintele PSD Alba a răspuns scurt și la obiect :  „Le voi oferi câte o floare!”

Călin Potor, deputat PNL de Alba: “Voi ieși împreună cu soția și fiica mea la cină, la un restaurant din Alba Iulia.”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea