Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Veștile bune vin din Vest! Rețeaua de Autostrăzi din România a fost unită cu cea din Ungaria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Autostrada A1 din România a fost unită cu autostrada M43 din Ungaria, la sfârșitul săptămânii trecute, după ce constructorii au reușit să finalizeze stratul de uzură.

autostrada”Joi au fost finalizate lucrarile de turnare a stratului de uzura care uneste cele doua bucati de autostrada, respectiv soseaua din Romania cu cea din Ungaria. În prezent se lucreaza la birourile punctului vamal, la gheretele de control, la copertina. Au fost finalizate lucrarile la parcarea in care pot opri peste 100 de vehicule de mare tonaj. Suntem in grafic cu lucrarile. Dar asta nu garanteaza faptul ca autostrada va fi data circulatiei. Pentru ca mai exista niste aspecte si acorduri interguvernamentale care trebuie stabilite de comun acord de cele doua parti, respectiv statul roman si cel maghiar”, au declarat surse din randul constructorilor, citate de Digi24.

Totusi, chiar daca lucrarile la segmentul Pecica-Arad vor fi finalizate in luna iulie, asa cum sustine constructorul, soferii nu vor putea circula de la Arad pana la Nadlac pe autostrada.

M43 este o autostrada aflata in constructie in Ungaria, ca ramificatie a autostrazii M5. In primavara lui 2011 a fost dat in folosinta primul segment al ei, intre orasele Szeged si Mako, lucrandu-se in continuare la segmentul dintre Mako si Nadlac, care a fost conectata cu autostrada A1 din Romania.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea