Rămâi conectat

Actualitate

Vești bune pentru șoferi! Statul va renunța în acest an la taxa auto, anunță ministrul Mediului, Costel Alexe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vești bune pentru șoferi! Statul va renunța în acest an la taxa auto, anunță ministrul Mediului, Costel Alexe

Guvernul a decis ca în acest an, să renunțe la taxa auto, care le-a dat bătăi de cap posesorilor de mașini în ultimii ani. Taxa auto pe prima înmatriculare a mașinilor second-hand importate a fost eliminată în 2007 după ce Comisia Europeană a deschis o procedură de infringement.

ANAF a anunțat în septembrie că a restituit banii către populație. În curând va debuta și o nouă ediție a programului RABLA.

„În opinia mea a fost mare sarabandă a taxelor din 2007, iar aceasta i-a costat pe români. Cele 3, 4, 5 taxe care au fost au intrat în contradicțiie cu regulile europene. Nicio formulă nu a reușit până acum. Cred că în acest an nu vom avea o astfel de măsură implementată”, spune Costel Alexe, ministrul Mediului.

„Nici măcar invazia de mașini second-hand nu e un motiv ca să fie declarată ilegală de Comisia Europenă. Dacă am face-o pe genunchi ar fi un nou subiect de discuții cu Comisia Europeană”, adaugă ministrul Mediului.

Sursa: Digi24


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Atenționare meteo de vreme rea: Ninsori și vânt în mai multe zone din țară, până joi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Atenționare meteo de vreme rea: Ninsori și vânt în mai multe zone din țară, până joi Meteorologii ANM au emis o atenționare de vreme rea, valabilă în mai  multe regiuni ale țării, până joi, 21 martie.  Citește și: Cum va fi VREMEA până în 15 aprilie 2024: Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea