// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VEȘTI BUNE pentru pensionari! Plata PENSIILOR se va face înainte de Crăciun

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat joi, la începutul şedinţei de Guvern, că pensionarii își vor primi pensiile înainte de Crăciun.

Executivul a mai decis ca zilele de 24 decembrie și 31 decembrie să fie zile libere, astfel că românii vor avea două minivacanțe de sărbători.

“Sper ca tot mai mulţi români să aibă linişte şi tihnă de aceste sarbători împreună cu familiile”, a spus Dăncilă la începutul ședinței de Guvern.

Aceasta a anunțat că a purtat deja discuții cu miniştrii Muncii, Sănătăţii şi cu cel de Interne, și că vor fi luate măsurile necesare pentru ca plata pensiilor să se încheie înainte de sărbători.

Sursa: a1.ro

Facebook 

Un răspuns la VEȘTI BUNE pentru pensionari! Plata PENSIILOR se va face înainte de Crăciun

  1. toto 14.12.2018 la 20:59

    Nu-i adevarat,doar v-a spus domnul presedinte ca nu mai sunt bani de pensii,trebuie rectificat bugetul,cotroceniul are nevoie de bani,a imprumutat 55000 de euro pentru instalatia de degivrare burlane,pai nu poate lasa apa de ploaie sa inghete,va dati seama ce paguba ar fi,,,