Veste excelentă pentru Nicuşor Carnat! Fotbalistul originar din Mihalţ, chemat la prima echipă la Wolverhampton

nicusor-carnat-wolverhampton-1Nicusor Carnat, fotbalist originar din Mihalţ a primit o veste excelentă în acest început de an, fiind chemat să se pregătească cu prima echipă a formaţiei Wolverhampton.

Fotbalistul în vârstă de 18 ani reprezintă o speranţă a fotbalului românesc, aflându-se în curtea “lupilor” în ultimii ani. Lansat în fotbal de Unirea Alba Iulia, Carnat este un alt jucător ce promite enorm, ascensiunea sa fiind una remarcabilă.

ELIT

Aventura în Anglia devine una incitantă pentru internaţionalul român, care în toamnă a semnat  primul contract de profesionist, cu Wolverhampton Wanderers, echipă unde a activat la nivel juvenil. Visul “lupului” din Mihalţ este să ajungă la echipa naţională a României, având toate calităţile pentru a face acest pas imens.

Citeşte şi: Nicusor Carnat continuă aventura în Anglia | Fostul unirist a semnat primul contract de profesionist, cu Wolverhampton Wanderers

Mihail David - 2020

Cu 18 goluri înscrise sezonul trecut, Carnat a evoluat în startul acestui sezon la echipa Under 23, după ce a semnat pentru trei sezoane, acesta debutând în fotbal la Unirea Alba Iulia, sub comanda lui Vasile Ursu.

Conform www.sport.ro, meciurile excelente pe care le-a făcut la juniori l-au convins pe managerul Paul Lambert să-l cheme pe romanul Carnat la pregatire alături de seniorii lui Wolverhampton. Pustiul roman a fost chemat sa se pregateasca langa echipa mare după o perioadă în care a făcut progrese uriaşe la Wolves. Carnat e unul dintre cei mai buni oameni la U23, iar clubul are aşteptari mari de la jucătorul adus de la Academia  Hagi. Carnat, 18 ani, a ajuns in Anglia acum 3 ani. Wolverhampton e acum in liga a doua a şi a fost antrenată la inceputul sezonului de Walter Zenga, demis însa din cauza rezultatelor proaste. Wolves e pe locul 16 în Championship după 25 de etape.

 

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...