VESTE BUNĂ: Zero cazuri de COVID-19 în Primăria Alba Iulia din 245 de angajați testați. Activitatea în instituție, reluată de miercuri

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Toate cele 245 de probe recoltate de la angajații Primăriei Alba Iulia sunt negative. Activitatea primăriei se va relua în regim normal chiar de astăzi 22.07.2020, după ora 12:00. Pentru siguranța angajaților și a tuturor celor ce intră în sediul central, în această dimineață a mai fost realizată o dezinfecție a suprafețelor.

Serviciile și direcțiile instituției pot fi contactate și telefonic și prin e-mail, iar primirea și eliberarea documentelor se poate face și prin intermediul poștei electronice (în format electronic). Dispeceratul instituției poate fi contactat la 0258-819462, iar adresa de email oficială este office@apulum.ro.

ELIT

”Partea pozitivă a perioadei de „izolare” a primăriei este că toate cele 245 de rezultate sunt negative.

Cei mai mulți dintre voi știu și de unde a pornit totul, de la colega noastră care se ocupa de triajul observațional și măsurarea temperaturii și care a fost confirmată cu COVID-19. Îi mulțumesc că a fost responsabilă și m-a anunțat de situație imediat ce a primit rezultatele, astfel ne-a protejat și ne rugăm pentru ea, să se facă bine cât mai rapid.

Concluzia este una singură: FIȚI RESPONSABILI ȘI PURTAȚI MASCĂ! Vă protejați pe voi și pe cei dragi! Activitatea în primărie revine la normal chiar de astăzi.

#Responsabilitate #PrimăriaLucrează #antiCOVID19”, a scris Paul Voicu pe facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419