Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VESTE BUNĂ: Zero cazuri de COVID-19 în Primăria Alba Iulia din 245 de angajați testați. Activitatea în instituție, reluată de miercuri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Toate cele 245 de probe recoltate de la angajații Primăriei Alba Iulia sunt negative. Activitatea primăriei se va relua în regim normal chiar de astăzi 22.07.2020, după ora 12:00. Pentru siguranța angajaților și a tuturor celor ce intră în sediul central, în această dimineață a mai fost realizată o dezinfecție a suprafețelor.

Serviciile și direcțiile instituției pot fi contactate și telefonic și prin e-mail, iar primirea și eliberarea documentelor se poate face și prin intermediul poștei electronice (în format electronic). Dispeceratul instituției poate fi contactat la 0258-819462, iar adresa de email oficială este [email protected].

”Partea pozitivă a perioadei de „izolare” a primăriei este că toate cele 245 de rezultate sunt negative.

Cei mai mulți dintre voi știu și de unde a pornit totul, de la colega noastră care se ocupa de triajul observațional și măsurarea temperaturii și care a fost confirmată cu COVID-19. Îi mulțumesc că a fost responsabilă și m-a anunțat de situație imediat ce a primit rezultatele, astfel ne-a protejat și ne rugăm pentru ea, să se facă bine cât mai rapid.

Concluzia este una singură: FIȚI RESPONSABILI ȘI PURTAȚI MASCĂ! Vă protejați pe voi și pe cei dragi! Activitatea în primărie revine la normal chiar de astăzi.

#Responsabilitate #PrimăriaLucrează #antiCOVID19”, a scris Paul Voicu pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea