Rămâi conectat

Ştirea zilei

VCST, producătorul de componente auto din Alba, a ajuns la afaceri de peste 140 milioane lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Anul trecut, producătorul de componente auto VCST Auto­mo­tive Production Alba, subsidiara locală a grupului bel­gian BMT, a realizat o cifră de afaceri de peste 140 mil. lei (30,1 mil. euro), mai mult cu 25% faţă de anul anterior, conform calculelor făcute de ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor Publice.

Compania a revenit în 2018 pe profit, cu un câştig net de 4,1 mil. lei (894.000 de lei), de la o pierdere de 1,4 mil. lei (323.000 de euro) înre­gistrată în 2017, potrivit datelor publice. Numărul mediu de angajaţi ai producătorului din Alba a fost anul trecut de 335.

În 2017, VCST Automotive Production a avut afaceri totale de 111,7 mil. lei (24,4 mil. euro), cu un număr mediu de 305 angajaţi, potrivit mfinanţe.ro.

Sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea