VCST Alba estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 38 mil. euro, mai mult cu 46% faţă de anul trecut

Producătorul de componente auto VCST Automo­tive Production Alba, subsidiara locală a grupului  belgian VCST, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 38 mil. euro, mai mult cu 46% faţă de anul trecut, potrivit calculelor ZF pe baza datelor transmise de companie. Producătorul din Alba a încheiat anul 2017 cu afaceri totale de 26 mil. euro.

Printre clienţii companiei din Alba se numără producători precum Opel, DAF, Volkswagen, Ford, Audi şi Porsche, scrie ZF.ro

„Pentru 2018 am bugetat o cifră de afaceri de 34 de milioane de euro, însă există perspective de depăşire a bugetului, astfel că estimăm până la finalul anului afaceri de 38 de milioane de euro.  Ne bazăm în estimările făcute pe creş­terea volumelor de producţie comandate de clienţii noştri“, a declarat pentru ZF Transilvania Corneliu Pricope, plant manager VCST Automotive Production Alba.

VCST deţine fabrici în Belgia, Germania, Mexic, China, cu un total de 1.100 angajaţi şi vânzări de 145 de milioane de euro în 2012.

În 2011, compania a decis să investească în România la Alba Iulia. În noua fabrică se produc roţi dinţate pentru clienţii Paccar/DAF, Perkins/Caterpillar, Ford, GM/TKP şi VW.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...