Rămâi conectat

Economie

VCST Alba estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 38 mil. euro, mai mult cu 46% faţă de anul trecut

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Producătorul de componente auto VCST Automo­tive Production Alba, subsidiara locală a grupului  belgian VCST, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 38 mil. euro, mai mult cu 46% faţă de anul trecut, potrivit calculelor ZF pe baza datelor transmise de companie. Producătorul din Alba a încheiat anul 2017 cu afaceri totale de 26 mil. euro.

Printre clienţii companiei din Alba se numără producători precum Opel, DAF, Volkswagen, Ford, Audi şi Porsche, scrie ZF.ro

„Pentru 2018 am bugetat o cifră de afaceri de 34 de milioane de euro, însă există perspective de depăşire a bugetului, astfel că estimăm până la finalul anului afaceri de 38 de milioane de euro.  Ne bazăm în estimările făcute pe creş­terea volumelor de producţie comandate de clienţii noştri“, a declarat pentru ZF Transilvania Corneliu Pricope, plant manager VCST Automotive Production Alba.

VCST deţine fabrici în Belgia, Germania, Mexic, China, cu un total de 1.100 angajaţi şi vânzări de 145 de milioane de euro în 2012.

În 2011, compania a decis să investească în România la Alba Iulia. În noua fabrică se produc roţi dinţate pentru clienţii Paccar/DAF, Perkins/Caterpillar, Ford, GM/TKP şi VW.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

De ce devine egld alegerea criptoentuziaștilor: avantaje și tendințe (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Lumea criptomonedelor este una extrem de complexă și nu mulți o înțeleg. Aceia care i-au descoperit, însă, tainele devin tot mai interesați de EGLD și rețeaua Elrond. Din ce în ce mai atractivă pentru investitori și pentru aceia pasionați de tehnologie, această monedă digitală a devenit cunoscută pentru inovația și pentru performanțele solide pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea