Vasile Blaga, la Alba Iulia: ”PNL Alba este cea mai puternică organizație din România. Sunt 2 oameni aici care au decis că trebuie să facem ce nu am reușit în 30 de ani”

blaga gorghiu alba iulia”Cea mai puternică organizație a PNL din România este cea din Alba”, a declarat, sâmbătă, copreședintele PNL, Vasile Blaga, aflat la Alba Iulia cu ocazia lansării candidațiilor PNL Alba la alegerile locale 2016. Totodată, Blaga a menționat că în acest județ ”sunt doi oameni care au decis că trebuie făcut ceea ce nu s-a reușit în 30 de ani, și anume să unească cele două partide”.  

Declarația a fost făcută înainte de ceremonia de lansare a candidaților din județ,  într-o conferință de presă la sediul PNL Alba la care au participat, alături de copreședinții PNL Vasile Blaga și Alina Gorghiu, prim-vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu, președintele PNL Alba – primarul municipiului Alba Iulia Mircea Hava și președintele PNL Alba Iulia, Florin Roman.

ELIT

”Peste tot ne simțim bine între colegii noștri, chiar dacă nu peste tot situația este roz. Însă, în acest sfârșit de săptămână suntem în trei orgnziații fanion ale noastre. Ieri am fost în Sibiu, astăzi suntem în Alba și mâine vom fi în Brașov. La masa asta sunt doi oameni din cei douăsprezece din Alba, care au decis că trebuie să facem ceea ce nu am reușit în 30 de ani, adică să unim cele două partide. Și trebuie să recunosc, atunci, atât eu, cât și o parte dintre vechii peneliști, ne gândeam dacă este posibilă fuziuneablaga alba iulia, ne gândeam din nou la o alianță maximală pentru alegerile prezidențiale(…) Eu vreau să le mulțumesc foarte mult  lui Mircea Hava și Teodor Atanasiu că au dus steagul mai departe”, a declarat Vasile Blaga.

Liderul PNL nu s-a ferit să spună că se află ”în cea mai puternică organizație a PNL, județul Alba, precizând că cei de aici au înțeles demult atât ce înseamnă buna gospodărire atât în administrație cât și în interiorul partidului.

Mihail David - 2020

” Cea mai puternică organizație a PNL este cea din Alba, ca structură, ca organizare, și nu pentru că au aici această majoritate în administrația publică locală, ci pentru că efectiv au înțeles, nu de acum, demult, ceea ce înseamnă buna gospodărire și în interiorul partidului nu numai a colectivităților pe care le coordonează”, a spus Blaga.  Totodată, acesta a ținut să le mulțumească lui Hava și lui Atanasiu că au fost de acord ca Florin Roman, care pentru el este un coleg mai nou, să meargă la București. ” Florin Roman este și pentru mine și pentru doamna Gorghiu una dintre mâinile noastre în ceea ce însemană gospodărirea partidului la nivel central. Nu este simplu nici pentru organizație și, probabil, nici pentru el, dar noi facem, sperăm, treaba cât mai bine”.

Legat de declarațiile lui Zgonea, care a spus că ”Alba Iulia este municipiu reședință de județ doar pe hârtie, iar singura bucurie pe care o au cetățenii acestui oraș este prilejuită de sărbătorirea Zilei Naționale a României”, liderul PNL a ținut să-l contrazică, spunând că l-a mirat declarația lui și că pentru el ”Alba este unul dintre cele mai gospodărite județe din țară”.

”Suntem într-un județ nu foarte bogat din Ardeal, în Alba, în care numai anul trecut a crescut salariul mediu cu 261 de lei și a depășit deja 1800 de lei. Într-un județ care face parte, după toate prognozele, din a doua categorie de șase județe din țară în care în acest an se va depăși, ca și PIB pe cap de locuitor, 8000 de euro. 10.000 de euro s-a realizat doar în șase județe”, a declarat Blaga.

”Mircea Hava este pe locul 1 în țară în ceea ce privește absorția fondurilor europene pe cap de locuitor. Îmi aduc aminte, când eram Ministrul Dezvoltării, că dacă nu aș fi fost așa echilibrat îmi lua toți banii de pe POR, pentru că el cu Gheorghe Falcă aveau proiecte să acopere tot POR-ul”, a mai spus copreședintele PNL, Vasile Blaga.

Vasile Blaga a încheiat spunând că ”organizaia PNL din Alba va trebui să obțină un scor prin care să mai compenseze anumite nerealizări din alte județe.”

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

3 Comentarii

1 9 aprilie 2016 at 13:33

Tase tata… nu te mai tii de nas ?

pilu 9 aprilie 2016 at 17:45

Ia auziti ce zice Blaga.
Florin Roman este pentru mine si doamna Gorghiu una dintre mainile noastre.
Da, cea cu care va stergeti la …r. Nici nu valoreaza mai mult.

Gospodar intors in tara 10 aprilie 2016 at 11:42

Hai sa mori tu (Blaga).Pai ce realizarile amarului lui are Atanasiu asta bai omuleee bai::::::?Nici politice( considerat de unii cel mai slab ministru care a existat vreodata) nici sociale ( dezastrul pe cand era director la Uzina Mecanica Cugir) nici in plan familial ( divortat , recasatorit, vai steaua lui) . Un zero absolut (in opinia mea desigur) si asta este conducatorul celei mai tari organizatii din tara .Pai atunci e vai si amar de noi si de tarisoara asta. De ce nu intrebi 5 cugireni (primii 5 care-i intalnesti pe strada) sau 10 sau 100 ,ce parere au despre Atanasiu?? Aialalti doi ( Hava si Roman) se balacareau mai acu cativa ani de si Ampoiul era tulbure de spurcaciunile ce si le spuneau si acu sunt ca doi pioneri din timpurile trecute,stiti voi,care se tin de manute cand erau manati pe la diferite actiuni. Ba sincer mi-e atat de scarba de nici sa tastez nu pot. Weekend placut totusi noua astialalti care intr-un fel sau altul de fapt suntem vinovati ca numele astea apar prin presa.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...