Rămâi conectat

Curier Județean

Vasile Bereș, suspendat din funcția de director al DSV Alba. Adjunctul Mihai Șipoș este noul director interimar

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Odată cu trimiterea în judecată de către procurorii DNA a fostului director al Direcţiei Sanitar Veterinare Alba, la sfârșitul lunii iunie 2012, Dan Simedru, prefectul județului Alba a sesizat printr-o adresă conducerea ANSVSA, prin care solicita demiterea din funcţie a lui Vasile Bereș, până la lămurirea situației sale în justiție.

Bereș este suspendat din funcție pe perioadă nedeterminată încă din 22 iunie, iar instituția este condusă interimar de adjunctul DSV Alba, Mihai Șipoș.

În 18 aprilie 2012 procurorii DNA au realizat o percheziţie la sediul DSV, ocazie cu care au fost identificate şi alte procese verbale anulate sau reţinute, în biroul directorului. Fapta de abuz în serviciu și luare de mită, pentru care Bereș a fost trimis în judecată,  este legată de relația directorului cu un supermarket din Sebeş, administrat de o companie multinaţională. Vasile Bereş ar fi solicitat, prin intermediul unui subordonat două coşuri de produse alimentare în valoare de 200 de lei. Iniţial, inspectorii DSV au pus sechestru pe o cantitate de 169 de kg de fructe pomelo de la magazinul cu pricina. Directorul supermarketului s-a autodenunţat la DNA.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi” Într-un colț liniștit al cartierului Tolstoi, pe strada Septimius Severus, au avut loc în ultimele zile două evenimente, care au scos incă o dată la lumină latura întunecată a naturii umane. În decursul a opt zile, două pisici inocente au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea