Rămâi conectat

Politică Administrație

Vârstnicii din Alba Iulia sărbătoriți de administrația locală

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Serviciul Public de Asistenţă Socială Alba Iulia organizează marți, 1 octombrie, de la ora 11.00 , la Centrul de Zi pentru Vârstnici din municipiu, evenimentul ”Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice”.

Sărbătoriții vor fi întâmpinaţi într-un cadru festiv, li se va oferi tort, cadouri din partea Bibliotecii Judeţene Lucian Blaga şi a Clubului Femeilor din cadrul CZV, vor asista la un frumos spectacol folcloric și vor fi felicitaţi de către primarul Mircea Hava, alături de alţi reprezentanţi din cadrul Primăriei şi Consiliului Local Alba Iulia.

Tot marți, la ora 14.30, va fi sărbătorită Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice și la Căminul pentru Persoane Vârstnice Alba Iulia.

Aici evenimentul esteorganizat în colaborare cu Centrul de cultură “Augustin Bena” Alba şi va cuprinde un program de poezii şi cântece susţinut de grupul literar-artistic “Optimiştii” al căminului precum şi momente de muzică uşoară, clasică şi instrumentală, susţinute de cursanţii Centrului Augustin Bena.

De asemenea, în cadrul căminului va fi organizată expoziţia de pictură cu titlul “Colţ de suflet” al pictorului Sanda Aurora Voicu.

De ziua lor, vârstnicii vor primi cadouri şi vor sărbători apoi împreună ziua dedicată lor.

Cu această ocazie, Corina Bedelean, directorul Căminului pentru Persoane Vârstnice Alba Iulia urează un sincer „La mulţi ani” tuturor vârstnicilor şi mulţumeşte celor care prin darul lor au adus bucurie persoanelor îngrijite în cămin.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea