Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Vânzător de parfumuri din Sebeș, hoț de ocazie. A ajuns pe mâna poliției după ce a sustras borseta cu bani și acte unei femei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş l-au identificat pe un bărbat din Sebeş ca persoană bănuită de comiterea unui  furt în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 8 martie 2015.

duba politie3Potrivit IPJ Alba, “în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în data de 8 martie 2015, în jurul orelor 12,50, în timp ce R.G.D.,, de 37 de ani, din municipiul Sebeş, se afla în incinta unei staţii de carburanţi din municipiul Sebeş, i-a oferit spre vânzare unei femei 3 parfumuri împrejurare în care, profitând de neatenţia acesteia i-a sustras din portiera autoturismului o borsetă în care se afla suma de 2.500 de lei, carduri bancare şi documente de identitate.

Faţă de R.G.D. poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt precum şi pentru stabilirea întregii lui activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciului.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea