Valuri de INFRACȚIUNI, în acest weekend. Șoferi băuți la volan, fără permis sau conducând mașini neînmatriculate, depistați de către polițiștii din județ

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Val de infracțiuni rutiere pe drumurile din județul Alba, în acest weekend. Mai mulți soferi băuți la volan, fără permis sau conducând mașini neînmatriculate au fost depistați de către polițiști în trafic.

La data de 25 iulie 2020, în jurul orei 10.00, polițiștii Secției 2 Politie Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 65 de ani, din municipiul Orăștie, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cimitirului din localitatea Balomirul de Câmp, având plăcuțele și certificatul de înmatriculare retrase.

ELIT

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul ale cărui numere de înmatriculare au fost retrase.

La data de 25 iulie 2020, în jurul orei 19.00, polițiștii rutieri din Aiud l-au depistat pe un bărbat de 43 de ani, din Gârbova de Jos, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Ion Creanga din Aiud, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 26 iulie 2020, în jurul orei 02.00, polițiștii din Blaj l-au depistat pe un bărbat de 56 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Iuliu Maniu din Blaj, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 26 iulie 2020, în jurul orei 11.00, polițiștii Secției 5 Politie Rurală Blaj l-au depistat pe un tânăr de 21 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea, pe raza comunei, un moped neînmatriculat și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat în circulație.

La data de 26 iulie 2020, în jurul orei 11.00, polițiștii Secției 5 Politie Rurală Blaj l-au depistat pe un tânăr de 19 ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea, pe raza comunei, un ATV neînmatriculat și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat în circulație.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Rusinea 27 iulie 2020 at 14:31

Astfel ďe prosti ar trebui arestati pe loc si inchisi pt macar 5 ani.

Comentariile sunt oprite