Valuri de ALCOOL pe șoselele din Alba, în acest weekend: Mai mulți șoferi depistați de polițiștii din județ, după ce s-au urcat „mangă” la volan

Valuri de ALCOOL pe șoselele din Alba, în acest weekend: Mai mulți șoferi depistați de polițiștii din județ, după ce s-au urcat „mangă” la volan

Potrivit IPJ Alba, la data de 02 mai 2020, în jurul orei 23,50, polițiștii rutieri din Cugir l-au depistat pe un tânăr de 26 ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Victoriei din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

ELIT

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influenta alcoolului.

*

Mihail David - 2020

La data de 03 mai 2020, în jurul orei 23.30, polițiștii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 39 de ani, din municipiul Râmnicu Sărat, Județul Buzău, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influenta alcoolului.

*

La data de 03 mai 2020, în jurul orei 13:00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei l-au depistat pe un bărbat de 54 de ani, din localitatea Veseuș, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul la volanul căruia a fost surprins.

Față de șofer, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influenta alcoolului și conducerea unui vehicul cu permis necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul condus.

De asemenea, față bărbat a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 5.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr.3/2020, privind circulația persoanelor în afara locuinței, întrucât nu și-a putut justifica prezența pe stradă.

*

La data de 03 mai 2020, în jurul orei 18.10, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un tânăr de 29 ani, din comuna Cergău, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...