Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Valoarea premiului la LOTERIA BONURILOR FISCALE – 197 de lei, după ce, în doar două zile, peste 4200 de români s-au dus să-şi depună cererile de revendicare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

bon fiscal castigatorPeste 4.200 de persoane au depus cereri de revendicare a premiului oferit de Loteria bonurilor fiscale. Un calcul arată că, în prezent, valoarea premiului pe care l-ar putea primi fiecare câştigător este de 197 de lei, rezultat după plata impozitului la stat, însă numărul total al bonurilor câştigătoare poate creşte în intervalul de 30 de zile pe care participanţii la loterie îl au la dispoziţie pentru revendicarea premiilor.

4.245 de persoane au depus marţi şi miercuri – până la ora 10.00 -, la sediile teritoriale ale administraţiei fiscale cereri de revendicare a premiului oferit de Loteria bonurilor fiscale, a anunţat ANAF.

CITIȚI și În județul Alba, 117 bonuri fiscale sunt câștigătoare. Lista rămâne deschisă! Vezi situația pe zone!

Situaţia cererilor de revendicare a premiiilor pe direcţiile regionale ale Finanţelor Publice este următoarea: DGRFP Iaşi   – 709 persoane, DGRFP Braşov  – 651 persoane, DGRFP Galaţi  – 568 persoane, DGRFP Bucureşti  – 548 persoane, DGRFP Ploieşti  – 496 persoane, DGRFP Cluj   – 490 persoane, DGRFP Timişoara  – 413 persoane, DGRFP Craiova  – 370 persoane.

Loteria bonurilor fiscale constă în extragerea aleatorie de numere, în vederea acordării de premii în bani, persoanelor fizice rezidente şi nerezidente în România, deţinătoare de bonuri fiscale care atestă cumpărarea de bunuri sau servicii pe teritoriul României.

Prima extragere din cadrul loteriei bonurilor fiscale a avut loc a doua zi de Paşte, în data de 13 aprilie, fiind luate în considerare toate bonurile emise în perioada 2 februarie – 28 martie, pentru cumpărăturile plătite cu cardul, bonuri de masă sau numerar.

În urma extragerii, sunt câştigătoare bonurile fiscale în valoare de 6 lei emise la 7 februarie.

Persoanele care au bonuri câştigătoare îşi pot revendica premiile în maxim 30 de zile de la data extragerii. Plata câştigurilor va fi făcută de Ministerul Finanţelor în termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor.

Pentru a-şi revendica premiile, câştigătorii trebuie să depună bonul fiscal, în original, la orice unitate teritorială a ANAF, împreună cu o copie a actului de identitate sau a paşaportului şi o cerere scrisă. Valoarea totală a premiilor, de un milion de lei, se va împărţi în mod egal între toate persoanele care solicită şi îndeplinesc condiţiile loteriei bonurilor fiscale.

Loteria va fi organizată lunar, în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară, dar va putea fi organizată şi ocazional, de Sărbători.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis miercuri 8 mai 2024, o avertizare cod galben de inundații în Alba, valabilă până joi dimineața, la ora 8:00. Sunt prognozate scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea