Valentine`s Day. Ce cadouri îi facem IUBITULUI în funcție de zodie, de 14 februarie
Valentine`s Day. Ce cadouri îi facem IUBITULUI în funcție de zodie, de 14 februarie
14 februarie 2020. Valentine`s Day. Luna Februarie, Luna Iubirii. Cuplurile se întrec în declarații de dragoste, cadouri surprize. Bârbații sunt mai greu de suprins, de aceea le putem face cadouri în funcție de semnul zodiacal.
Să aflăm ce spun specialiștii că li se potrivește zodiilor masculine de Ziua Îndrăgostiților, conform horoscopului.
Citește și: Mesaje de dragoste frumoase • Scurte mesaje de iubire pentru el/ea soț(ie) • Declarații de dragoste emoționante • Texte de dragoste romantice, haioase sau amuzante pentru persoana iubită
Ce cadou să-i faci iubitului dacă e zodia Berbec
Pentru bărbatul din zodia Berbec de Ziua Îndrăgostiților… e nevoie de multă de dragoste și apreciere. O cină romantică pe care să i-o prepari chiar tu ar fi de apreciat. La final, desertul!
Ce cadou să-i faci iubitului dacă e zodia Taur
Cine nu are un bărbat din zodia Taur, să-și cumpere! Cine are, poate să-i ofere un cadou precum un gagdet de care are nevoie, ceva practic precum un Smartwatch care să-l ajute la rutina exercițiilor fizice.
Ce cadou să-i faci iubitului dacă e zodia Gemeni
Dacă ești în căutarea cadoului perfect de Sfântul Valentin pentru bărbatul din zodia Gemeni, ai putea opta pentru unul personalizat care să-i amintească în fiecare zi de momentele frumoase.
Citește și: Mesaje de ziua îndrăgostiţilor
Ce cadou să-i faci iubitului dacă e zodia Rac
Pentru bărbatul Rac alege ceva clasic. Poate fi un articol vestimentar cu poza voastră, un ceas sau, dacă preferă bijuteriile, o brățară cu inițiala lui.
Ce cadou să-i faci iubitului dacă e zodia Leu
Pentru pasionalul Leu, ai putea pregăti o supriză romantică în doi, plină de pasiune. Dă tot ce e mai bun în noaptea de Valentine`s Day.
Citește: Valentine’s Day: Legenda Sfântului Valentin, protectorul îndrăgostiților și al căsătoriilor
Ce cadou să-i faci iubitului dacă e zodia Fecioară
Un city break care să vă relaxeze în Luna Iubirii ar fi perfect pentru bărbatul din zodia Fecioară care adoră să exploreze lumea ca nimeni altul. Fă rezervări!
Ce cadou să-i faci iubitului dacă e zodia Balanță
Pentru bărbatul din zodia Balanță, cel mai bun cadou este cel simbolic. Aici intervine imaginația ta!
Ce cadou să-i faci iubitului dacă e zodia Scorpion
Bărbații Scorpioni sunt foarte complicați, de aceea, cel mai bine este să alegi cadouri care să le ofere senzația că dețin controlul, indiferent că vorbim despre cadouri haioase sau cele foarte practice.
Citește și: Mesaje de valentine’s day
Ce cadou să-i faci iubitului dacă e zodia Săgetător
Bărbatul Săgetător este unul puternic, agitat și nerăbdător să încerce experiențe și locuri noi. Un cadou potrivit ar fi o călătorie inedită sau un obiect pe care să-l folosească în vacanțele alături de tine.
Ce cadou să-i faci iubitului dacă e zodia Capricorn
Cadoul perfect este un picnic în natură. Cum vremea este rece în țară, te-ai putea îndrepta către destinații exotice.
Ce cadou să-i faci iubitului dacă e zodia Vărsător
Vărsătorii preferă obiectele care le antreneaza mintea, deci ai putea sa tii cont de acest aspect și să alegi un calendar interactiv, un gadet nou sau chiar o carte.
Ce cadou să-i faci iubitului dacă e zodia Pești
Peștii sunt bărbați romantici, nu foarte materialiști, motiv pentru care vor aprecia tot ce vine din partea iubitei. Un album cu amintiri sau o cutie de valori în care să păstreze obiectele semnificative ale relației voastre ar putea fi cadoul perfect.
Citește și: Mesaje de 1 martie, Mărțisor. Ce sms-uri, felicitări şi urări puteţi trimite cu ocazia venirii primăverii
Citește și: Cele mai frumoase mesaje de primăvară. Trimite şi tu un MESAJ, o FELICITARE, un SMS de Mărţişor
Citește și: MESAJE de 8 martie, ZIUA FEMEII. Un buchet de SMS-uri şi URĂRI parfumate pentru femeile din viaţa voastră
Citește și: Mesaje de 1 Iunie, Ziua Copilului. Ce SMS-uri, felicitări, urări le poţi trimite celor pe care îi consideri copii
Știri recente din categoria Opinii - Comentarii
3 decembrie: Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi. Obiectivul, susţinerea demnităţii, a drepturilor şi a bunăstării acestor persoane
Marcată, anual, la 3 decembrie, Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi a fost stabilită de către Adunarea Generală a ONU în 1992, prin rezoluţia 47/3, pentru a marca încheierea Deceniului Naţiunilor Unite dedicat persoanelor cu dizabilităţi (1983-1992).
Convenţia privind drepturile persoanelor cu handicap, adoptată în 2006, şi semnată de 180 de ţări, promovează drepturile şi bunăstarea persoanelor cu dizabilităţi în vederea implementării Agendei pentru Dezvoltare Durabilă 2030 şi a altor formate internaţionale de dezvoltare, cum ar fi Cadrul de la Sendai pentru reducerea riscului de dezastre, Carta privind incluziunea persoanelor cu handicap în acţiunile umanitare, Noua Agendă Urbană şi Agenda de acţiune de la Addis Abeba privind finanţarea pentru dezvoltare.
Citește și: FOTO VIDEO| Finalizarea lucrărilor la Centrul Pediatric Național „Maria Beatrice” din Alba Iulia
Marcarea acestei zile are ca obiectiv promovarea unei mai bune înţelegeri în ceea ce priveşte problemele cu care se confruntă persoanele cu dizabilităţi şi susţinerea demnităţii, a drepturilor şi a bunăstării acestora. Este, totodată, o ocazie pentru o schimbare de atitudine faţă de aceste persoane, prin eliminarea barierelor în ceea ce priveşte implicarea lor în diverse sfere de activitate.
Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi se concentrează pe accederea acestor persoane la dezvoltarea incluzivă, echitabilă şi durabilă, aşa cum se prevede în Agenda pentru Dezvoltare Durabilă 2030, care se angajează să „nu lase pe nimeni în urmă” şi recunoaşte dizabilitatea ca fiind o problemă esenţială, ce trebuie luată în considerare în implementarea celor 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă. Problemele specifice persoanelor cu dizabilităţi la care se face referire în Obiectivele de Dezvoltare Durabilă privesc educaţia, creşterea şi ocuparea forţei de muncă, inegalitatea, accesibilitatea aşezărilor umane etc.
La 11 iunie 2019, secretarul general al ONU, António Guterres, a lansat Strategia pentru incluziune a persoanelor cu dizabilităţi („The United Nations Disability Inclusion Strategy”), în conformitate cu angajamentul său de a transforma Naţiunile Unite într-o organizaţie incluzivă pentru toată lumea, menţionează ONU.
Citește și: Sală de kinetoterapie pentru persoanele cu dizabilități inaugurată la centrul din Baia de Arieș
„Persoanele cu dizabilităţi, atât în calitate de beneficiari, cât şi ca agenţi ai schimbării, pot accelera procesul de dezvoltare incluzivă şi durabilă şi pot promova o societate rezistentă pentru toţi, inclusiv în contextul reducerii riscului de dezastre şi a acţiunii umanitare şi al dezvoltării urbane. Guvernele, persoanele cu dizabilităţi şi organizaţiile reprezentative, instituţiile academice şi sectorul privat trebuie să funcţioneze ca o ‘echipă’ pentru realizarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă”, specifică sursa citată.
Secretarul general al ONU, António Guterres, a prezentat, în octombrie 2020, primul raport cuprinzător privind măsurile luate de sistemul Naţiunilor Unite pentru integrarea incluziunii cu handicap şi punerea în aplicare a strategiei de la lansarea sa.
Organizaţia Mondială a Sănătăţii arată că, în prezent, peste un miliard de oameni, respectiv circa 15% din populaţia lumii, trăieşte cu anumite forme de dizabilitate, arată www.who.int. Potrivit datelor statistice, mai mult de 100 de milioane de persoane cu dizabilităţi sunt copii, iar probabilitatea ca aceştia să se confrunte cu violenţa este de patru ori mai mare decât în rândul copiilor fără probleme. 80% dintre persoanele cu dizabilităţi trăiesc în ţări în curs de dezvoltare, conform Programului ONU pentru Dezvoltare.
Numărul persoanelor care se confruntă cu dizabilităţi este în urcare din cauza creşterii afecţiunilor cronice de sănătate şi a îmbătrânirii populaţiei. Dizabilitatea este o problemă a drepturilor omului, persoanele cu dizabilităţi fiind supuse unor încălcări multiple ale drepturilor lor, inclusiv prin acte de violenţă, abuz, prejudecăţi şi lipsă de respect din cauza dizabilităţii lor, care se intersectează cu alte forme de discriminare bazate pe vârstă şi sex, printre alţi factori. Persoanele cu dizabilităţi se confruntă, de asemenea, cu piedici, stigmatizare şi discriminare atunci când accesează servicii şi strategii legate de sănătate.
Sursa: agerpres.ro
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
MESAJE de SFÂNTUL ANDREI 2023. SMS-uri, urări, felicitări pe care le poţi trimite celor care îşi sărbătoresc onomastica de Sf. Andrei
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
MESAJE de SFANTUL ANDREI 2023. Ce SMS-uri, urări, felicitări, mesaje poți trimite celor care își sărbătoresc onomastica de Sf. Andrei
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
MESAJE de ZIUA NATIONALA, 1 DECEMBRIE 2024. SMS-uri, felicitări, urări și mesaje pe care le puteți trimite prietenilor
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
LA MULȚI ANI ANDREI ȘI ANDREEA! Mesaje, FELICITĂRI și URĂRI de Sfântul Andrei pentru cei dragi
-
Sportacum 3 zile
Ultimele dispute ale anului în eșalonul terț: Metalurgistul, confruntare cu liderul, derby “de Alba” la Galda, CSU Alba Iulia, test cu ACS Tg. Mureș
-
Actualitateacum 4 zile
MESAJE HAIOASE de SFANTUL ANDREI 2023: SMS-uri, felicitari și urări amuzante de Sfantul Andrei
-
Ştirea zileiacum 3 zile
LEGENDA Marelui Lup Alb, cel care îl călăuzea pe Sfântul Apostol Andrei pe tot parcursul său înspre sanctuarele dacice
-
Actualitateacum 4 zile
Sfântul Andrei, ocrotitorul românilor: Legende dacice, obiceiuri, tradiţii păgâne și creștine de Sântandrei
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
MESAJE de SFÂNTUL Andrei: Felicitări, urări, SMS-uri pe care le poți trimite celor care își sărbătoresc onomastica