Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Valentine`s Day. Ce cadouri îi facem IUBITEI în funcție de zodie, de 14 februarie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

14 februarie. Valentine`s Day.  Ziua îndrăgostiților este zi în care sărbătorim dragostea într-un mod cât mai original. Ziua Îndrăgostiților poate însemna flori, ciocolată, dar și un cadou în funcție de zodie poate scoate din anonimat orice bărbat.

Cadou de Valentine`s Day pentru ea dacă e zodia Berbec

Berbecii sunt cei mai îndrăzneți nativi din Horoscop, așa că ia în vedere o călătorie de aventură sau una care implică sport și adrenalină. Un salt cu parașuta, o plimbare cu elicopterul, o declarație de dragoste în vârf de munte ar da-o pe spate.

Citește și: Mesaje de ziua îndrăgostiţilor

Cadou de Valentine`s Day pentru ea dacă e zodia Taur

Taurii adoră tot ce ține de liniștea lor sufletesacă, așa că ceva pentru căminul lor le-ar merge la suflet. La fel se bucură și de o mâncare bună, așadar un cadou gastronomic ar fi ideal pentru femeia Taur.

Cadou de Valentine`s Day pentru ea dacă e zodia Gemeni

Gemenii preferă un cadou care are mare legătură cu autocunoașterea. De aceea, cu o carte motivațională nu ai putea da greș niciodată. Femeile Gemeni adoră să se dezvolte pe toate palierele vieții.

Citește și: Mesaje de valentine’s day

Cadou de Valentine`s Day pentru ea dacă e zodia Rac

Poți să-i oferi un cadou inspirat din tradiții, deoarece femeia Rac pune accent pe rădăcinile sale. Articole vestimentare tradiționale românești sau obiecte de artizanat inedite pot face diferența.

Cadou de Valentine`s Day dacă e zodia Leu

Leoaicele adoră tot ce ține de grandoare, lucrurile scumpe o fac să strălucească. Poți opta și pentru simplitate și eleganță, o poșetă sau port-fard ar putea fi cadoul potrivit pentru ea.

Cadou de Valentine`s Day dacă e zodia Fecioară

Femeia Fecioară este practică, meticuloasă, ordonată și preferă să dețină controul asupra lucrurilor. Un organziator de birou, o agendă sofisticată sau alte lucruri electronice ce o pot ajuta să se organizeze mai bine ar fi cadoul ideal.

Cadou de Valentine`s Day dacă e zodia Balanță

Balanțele adoră să-și îngrijească spiritul, nu doar fizicul, așadar tot ce ține de lcultivarea laturii spirituale ar putea reprezenta cadoul ideal. Un aparat de fotografiat pentru a imortaliza momentele fericite, un album de artă sau o plimbare în natură o vor face fericită.

Cadou de Valentine`s Day dacă e zodia Scorpion

Misterul face parte din viața femeii Scorpion, o definește chiar, așa că o vizită la un salon de tatuaje sau o călătorie într-o zonă considerată mistică, sacră ar putea fi cadoul ideal.

Cadou de Valentine`s Day dacă e zodia Săgetător

O călătorie ar fi pe placul Femeii Săgetător. Dar las-o pe ea să aleagă destinația. Îi place să aibă ultimul cuvânt.

Citește și: Declarații de dragoste

Cadou de Valentine`s Day dacă e zodia Capricorn

Femeile Capricorn sunt mai conservatoare, nu le place să iasă din rutina zilnică, de aceea, orice cadou ai gândi, trebuie să optezi pentru ceva moderat. Nimic extravagant, care s-o sperie și s-o facă să se simtă dintr-un alt film. O cină romantică în care să-i redeclari iubirea, o cerere de căsătorie, o măgulire, te-ar putea aduce într-un punct favorabil ție.

Cadou de Valentine`s Day dacă e zodia Vărsător

Iubesc suprizele mai mult ca oricare dintre femeile din Zodiac, așadar ar trebui să cauți ceva cu adevărat oroginal. Trebuie s-o descoși din timp, să afli ce-i place și ce a mai primit, nu se cade să te duci la ea cu un cadou pe care l-a mai primit în trecut. Mare grijă!

Citește și: Valentine’s Day: Legenda Sfântului Valentin, protectorul îndrăgostiților și al căsătoriilor

Cadou de Valentine`s Day dacă e zodia Pești

Este cel mai romantic semn zodiacal, de aceea tot ce ține de visare, de stârnirea emoțiilor, i-ar putea face plăcere.

Valentine`s Day. Sărbătoare cu origini vechi, cu multe tradiții și superstiții, este o zi în care sărbătorim și declarăm iubirea. De aceea, orice cadou rămâne pe loc secund. Primordiale sunt sentimentele sincere, exprimate prin mesaje de valentines day  și declarații de dragoste, pe care orice individ, femeie sau bărbat, le caută în persoana iubită.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea