Val de infracțiuni rutiere, în Alba. Șoferi beți, fără permis sau cu permisul suspendat, depistați de polițiștii din județ

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Polițiștii din județul Alba  au depistat în trafic, 3 șoferi care conduceau având permisul suspendat, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice sau neavând permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

ELIT

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 30 septembrie 2020, în jurul orei 13.30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei l-au depistat pe un tânăr de 23 de ani, din orașul Năvodari, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Sâncel, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

La data de 30 septembrie 2020, în jurul orei 22.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș l-au depistat pe un tânăr de 19 ani, din comuna Mihai Viteazu, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Unirea, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419