Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Val de infracțiuni rutiere în Alba, de Crăciun: Șoferi beți, fără permis sau conducând mașini neînmatriculate, depistați de polițiștii din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Alba au depistat, în acest weekend, mai mulți șoferi care conduceau sub influența băuturilor alcoolice, fără să dețină permis de conducere sau erau la volanul unor mașini neînmatriculate.

La data de 26 decembrie 2020, în jurul orei 20,00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un bărbat de 31 de ani, din comuna Întregalde, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Oiejdea, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde au i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 26 decembrie 2020, în jurul orei 17,30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei l-au depistat pe un tânăr de 21 de ani, din municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe strada Morii din localitatea Jidvei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 26 decembrie 2020, în jurul orei 19,00, polițiștii rutieri din Sebeș, în timp ce acționau pe strada Mihai Viteazu din Petrești, l-au depistat pe un bărbat de 51 de ani, din Sebeș, care conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

La data de 27 decembrie 2020, în jurul orei 13,40, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au depistat-o pe o tânără de 20 de ani, din comuna Cetatea de Baltă, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 142 K, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul îi fusese încredințat tinerei, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către fratele ei, un tânăr de 22 de ani, care era pasager în autoturism.
Față de tânără, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, iar față de fratele său cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu deține permis de conducere.

La data de 27 decembrie 2020, în jurul orei 21.00, polițiștii rutieri din Blaj l-au depistat pe un bărbat de 44 ani, din localitatea Ernea, județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu din Blaj, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

La data de 27 decembrie 2020, în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri din Sebeș, în timp ce acționau pe strada Valea Sebeșului din localitatea Petrești, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din comuna Săsciori.

Polițiștii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a devenit agresiv și a refuzat testarea.

Bărbatul a fost condus la spital unde a refuzat, de asemenea, să-i fie prelevate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea