Val de INFRACȚIUNI pe șoselele din Alba, în acest weekend. Șoferi băuți la volan, depistați de către polițiști. Care a fost cea mai mare alcoolemie

Potrivit IPJ Alba, la data de 28 august 2020, în jurul orei 23.30, polițiștii rutieri din Sebeș l-au depistat pe un tânăr de 22 de ani, din Sebeș, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Viilor din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

ELIT

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 29 august 2020, în jurul orei 01.20, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 31 de ani, din comuna Săliștea, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Tărtăria, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

La data de 30 august 2020, în jurul orei 01.20, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj rutieri din Blaj au depistat o femeie de 49 de ani, din comuna Șona, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN1, în afara municipiului Blaj, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătoarei auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condusă la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătoarea auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 30 august 2020, în jurul orei 02.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj rutieri din Blaj au depistat o tânără de 22 de ani, din comuna Valea Lungă, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107, pe raza municipiului Blaj, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătoarei auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condusă la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătoarea auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419