Rămâi conectat

Ştirea zilei

VAL de contravenții în minivacanța de Ziua Națională: Polițiștii din Alba au aplicat sancțiuni de peste 145.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
VAL de contravenții în minivacanța de Ziua Națională: Polițiștii din Alba au aplicat sancțiuni de peste 145.000 de lei

În minivacanța prilejuită de Sărbătoarea Sfântului Andrei și Ziua Națională, 1 Decembrie, peste 700 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au acționat pentru menținerea ordinii și siguranței publice și creşterea siguranţei rutiere astfel încât în perioada 27 noiembrie – 1 Decembrie, în județul Alba, nu au fost înregistrate evenimente deosebite și nici accidente rutiere soldate cu decesul sau rănirea gravă a vreunei persoane.

În această perioadă, s-a intervenit la 161 de evenimente, din care 157 sesizate prin 112, au fost constatate 64 de infracțiuni și au fost aplicate 708 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 145.230 lei.

Cu ocazia manifestărilor publice dedicate sărbătoririi ZILEI NAŢIONALE A ROMÂNIEI – 1 DECEMBRIE şi a celor 103 ani de la Marea Unire de la Alba Iulia, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a luat măsuri pentru intensificarea acţiunilor, suplimentarea efectivelor de siguranţă publică şi prezenţa echipajelor de poliţie rutieră în locurile unde au avut loc manifestări publice şi în special în municipiul Alba Iulia.

Miercuri, 1 Decembrie, pe lângă dispozitivul curent, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a acţionat, în municipiul Alba Iulia, cu peste 160 de poliţişti care, alături de jandarmi şi lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au fluidizat traficul rutier, au intervenit la evenimente și au acționat pentru prevenirea faptelor de natură penală și contravențională. S-a intervenit la 7 sesizări de infracțiuni.

La data de 1 Decembrie, pe raza întregului județ, poliţiştii au intervenit la 27 de evenimente, au constatat 14 infracțiuni, au aplicat 51 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10.195 lei, au reținut 4 permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea