Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”!

În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de 1 Mai și Paști, CFR Călători va asigura, în plus faţă de trenurile existente în programele de circulaţie, legături cu trenuri directe spre Constanța și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia, cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi, Suceava, Oradea, Arad, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmației, Bistrița Nord, Cluj Napoca, Brașov.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Totodată, și călătorii din alte regiuni vor avea au la dispoziție o serie de conexiuni rapide din capitală, pe fondul existenței mersului de tren cadențat (la 1-2 ore) pe ruta București Nord – Constanța și retur. CFR Călători a suplimentat cu 20 de garnituri feroviare numărul trenurilor care vor merge spre/dispre litoralul românesc în această minivacanță, dar niciunul dintre acestea nu va oprit în stațiile din județul Alba.

De exemplu, pentru pasagerii albaiulieni cea mai apropiată stație unde staționează unul dintre trenurile care duc spre mare este Simeria, aflată la circa 60 km de Alba Iulia. Aici, la ora 20.27 oprește trenul IR 1922, care pleacă din Oradea la ora 14.54 și ajunge a doua zi la Mangalia, la ora 10.18, după aproape 20 de ore de călătorie și aproximativ 1.000 de kilometri parcurși.

Citește și: Calendar creștin: Când pică Paștele ortodox 2024 și Paștele catolic 2024. Sărbători de Paște 2024 și în urmatorii ani

În zilele cu trafic crescut din această minivacanță, CFR Călători pune la dispoziția publicului călător capacitatea maximă de transport tehnic disponibilă pentru asigurarea deplasării către zonele de interes aflate pe teritoriul țării. Se va monitoriza atent traficul de pasageri și în funcție de evoluția și dinamica cererii de călătorie, compania va suplimenta operativ cu vagoane trenurile care circulă spre/dinspre cele mai solicitate destinații, în limita parcului de material rulant tehnic disponibil.

Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport și pentru a ne putea adapta cât mai bine capacitatea de transport la numărul de locuri solicitat, CFR Călători recomandă pasagerilor cumpărarea cu anticipație a legitimaţiilor de călătorie.

Pasagerii beneficiază de reduceri de până la 10% la cumpărarea cu anticipație sau de 10% reducere dacă optează pentru oferta dus-întors. De asemenea, elevii pot călători gratuit, iar studenții beneficiează de 90% reducere la călătoria la clasa a 2-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels

Bogdan Ilea

Publicat

în

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels Conținutul original de pe aplicația de social media Instagram urmează să fie prioritizat, iar conținutul „furat” urmează să fie penalizat, în urma schimbărilor modului în care funcționează algoritmul.  O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea