Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

„Vaccin = o carte gratuită = o lume mai frumoasă”: Campania prin care o cunoscută librărie oferă cărți persoanelor imunizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fiecare persoană care va prezenta certificatul de vaccinare, în anumite librării din București, ar putea primi o carte gratuit.

„Vaccin = o carte gratuită = o lume mai frumoasă

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Le mulțumim celor care au dat dovadă de curaj în pandemie și dorim să ne arătăm aprecierea printr-un mic gest celor care s-au vaccinat sperând să redeschidă lumea.

Editura Curtea Veche Publishing oferă o carte gratuită tuturor persoanelor care vin în librăriile Diverta din București și prezintă certificatul de vaccin la casă, în perioada 08-16 mai.

Puteți alege dintre cărți de ficțiune, non-ficțiune și cărți de copii, în stocul disponibil în fiecare librărie. Colegii noștri de la casă o să vă îndrume către cele mai frumoase titluri”, se arată pe pagina de Facebook a librăriei Diverta.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea