Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Vacanță în Bulgaria 2021. MAE: Persoanele care călătoresc din România pot prezenta doar buletinul sau paşaportul

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Vacanță în Bulgaria 2021. MAE: Persoanele care călătoresc din România pot prezenta doar buletinul sau paşaportul

Cetățenii români care pleacă din țară spre Bulgaria pot intra în țara vecină fără a fi obligate să prezinte alte documente, cu excepţia documentelor de călătorie – carte de identitate sau paşaport, arată un comunicat al MAE.

Noile măsuri se aplică până la data de 31 iulie. Potrivit informaţiilor publicate de autorităţile bulgare, pe teritoriul Republicii Bulgaria se aplică sistemul de clasificare a statelor de provenienţă pe mai multe zone (verde, portocalie, roşie), în funcţie de gradul de răspândire a COVID-19 în aceste state.

De asemenea, a fost instituită o categorie/zonă specială, în care a fost inclusă şi România, precizează sursa citată.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Mai multe informaţii cu privire la clasificarea statelor pe zonele menţionate anterior (verde, portocalie, roşie), respectiv condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească persoanele care sosesc în Republica Bulgaria din acele state, precum şi eventuale excepţii de la aceste măsuri pot fi consultate pe pagina de internet a Ministerului Afacerilor Externe: www.mae.ro/node/51904.

Totodată, lista statelor clasificate în funcţie de zonă poate fi consultată şi pe pagina de internet a Ministerului Sănătăţii din Republica Bulgaria.

Sursa: stirileprotv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Munca de la cafenea, interzisă în localuri: Patronii din România nu mai tolerează să le fie ocupate mesele pentru o zi întreagă, la o consumație mică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Munca de la cafenea, interzisă în localuri: Patronii din România nu mai tolerează să le fie ocupate mesele pentru o zi întreagă, la o consumație mică Lucrul de la cafenea este o nouă metodă apărută în România odată cu schimbarea prin care angajații pot lucra de acasă. Cei care au nevoie doar de un laptop […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea