Rămâi conectat

Curier Județean

Uzina Mecanică Cugir la 225 de ani: Salopetele sau halatele de lucru, imprimate cu însemnele „UM Cugir 225 ani”, în semn de respect și prețuire față de cei care au ținut viu spiritul economic al orașului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Uzina Mecanică Cugir la 225 de ani: Salopetele sau halatele de lucru, imprimate cu însemnele „UM Cugir 225 ani”, în semn de respect și prețuire față de cei care au ținut viu spiritul economic al orașului

Conducerea Societății Uzina Mecanică Cugir a luat decizia ca personalul muncitor al unității să poarte pe tot parcursul anului 2024, salopeta sau halatul de lucru, pe care să fie imprimate însemnele „UM Cugir 225 ani”.

Citește și: Uzina Mecanică Cugir va produce armament cu tehnologie NATO în parteneriat cu o companie germană

Secretarul Sindicatului Liber al UM Cugir, Virgil Matei ne-a declarat că în semn de respect pentru brandul oferit de marea citadelă a industriei românești, de-a lungul timpului, conducerea societății împreună cu sindicatul și-au propus să ofere în mod inedit o imagine sugestivă acestui an aniversar.

„Împreună ne dorim un an aniversar cu multe realizari profesionale si financiare pe masura celor peste două secole de existență a unitatii noastre. Ne exprimăm recunoștința față de înaintașii nostri, care ne-au lăsat moștenire o unitate ce a ținut viu spiritul economic al orasului Cugir.

Ne dorim ca și cei care conduc destinele tării să sprijine cu investiții sigure, Uzina Mecanică, un veritabil fanion a Companiei Naționale Romarm, pentru că aceasta merită o mult mai mare implicare în ceea ce privește investiții si comenzi din partea statului.

S-a dovedit prin cifre faptul că, prin asigurare de comenzi, uzina a reusit in ultimii doi ani sa fie pe profit”, a declarat viceliderul Sindicatului Liber, Virgil Matei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

20 iulie 2024 | Adrian Păunescu, omagiat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Bera Larisa

Publicat

în

20 iulie 2024 | Adrian Păunescu, omagiat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba Sâmbătă, 20 iulie 2024, la 81 de ani de la nașterea scriitorului Adrian Păunescu, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba își propun să-l readucă în atenția publică, printr-un moment omagial. Citește și: 19 iulie 2024 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea