USL este „o căsnicie cu de-a sila” care nu trebuie însă subestimată

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

„Nu subestimez actuala USL, iar PDL nu trebuie să îi neglijeze forţa, din contră, consider că este necesar să luptăm împotriva triadei Ponta-Antonescu-Voiculescu. (…) Sigur, constituirea USL este un eveniment important pe scena politică românească şi nu contest potenţialul ei, însă tind să cred că este o simplă alianţă pre-electorală, al cărei unic scop este acela de a ajunge la Putere cât mai repede”, a declarat vicepreşedintele Senatului Alexandru Pereş la cea mai recentă conferinţă a PDL Alba. El a spus însă că, în viziunea sa, Uniunea nou constituită seamănă cu „o căsnicie de-a sila”, fără prea mari şanse să reziste pentru mult timp pe scena politică. „Cele trei partide nu sunt la prima tentativă de convieţuire politică, să nu uităm că în ianuarie, PC rupe relaţiile cu PSD, se uneşte cu PNL, apoi, la nici o lună distanţă, prin prisma PNL, cele două partide se reîntâlnesc, îşi dau mâna fericite şi îşi semnează certificatele de căsnicie. Din nou. Sunt curios cât va rezista această comuniune frivolă între nişte miri recăsătoriţi, cu păreri şi moşteniri diferite. Până cel târziu la viitoarele alegeri. Nu am putut să nu remarc faptul că această Uniune nu are alt discurs decât cel îndreptat împotriva Puterii şi nu şi-a propus alt scop decât înlăturarea guvernării PDL şi a preşedintelui de la Putere. Nu am văzut alte obiective clare, nu m-a impresionat vreo luare de poziţie din partea liderilor celor trei partide, fiindcă am asistat la acelaşi discurs plictisit şi lipsit de inspiraţie pe care îl aud de aproape un an de zile”, crede Alexandru Pereş. Senatorul spune că actuala guvernare „este singura care înţelege, într-adevăr, care sunt măsurile ce trebuie luate pentru ca în România să continue stabilizarea economiei şi redresarea după criza financiară prin care şi noi, alături de întreaga lume, am trecut”. (I.P.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

sorin 15 februarie 2011 at 10:04

Daca acest guvern este atat de bun cum se face ca ati ajuns ieri sa va rugati de Isarescu sa preia fraiele conducerii tarii dupa ce ati reusit cu brio sa terminati micii intreprinzatori, sa decapitalizati intreprinderile, si sa umflati randurile somerilor? Au ajuns oamenii sa nu mai aiba incredere ca maine mai au ce pune pe masa cu ce isi platii facturile datoriile la banci pentru ca dimineata spuneti una, la amiaza alta, iar dimineata urmatoare puneti in aplicare ce ati hotarat seara la chef! Va urez sa traiti la fel de bine ca noi!

vigilante 15 februarie 2011 at 10:13

Ei, se fac frate si cu dracul ca sa ajunga la ciolan..nu poti pune la jug 3 specii diferite. Ori se vor musca intre ei ori vori trage tot in alte directii pana se rup hamurile.

Comentariile sunt oprite