Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPTATE| ACCIDENT MORTAL la Vințu de Jos. Un tânăr de 24 de ani, a DECEDAT după ce a fost prins sub un TAF condus de un șofer BEAT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ACCIDENT MORTAL la Vințu de Jos. Un tânăr de 24 de ani, a DECEDAT după ce a fost prins sub un TAF condus de un șofer BEAT

Un accident grav s-a petrecut luni, 6 septembrie, în jurul orei 13.40, pe raza localității Inuri din comuna Vințu de Jos.

UPDATE 7 septembrie: La data de 6 septembrie 2021, în jurul orei 13.00, pe DC 59, pe raza localității Inuri din comuna Vințu de Jos, un tânăr de 24 de ani, din comuna Mogoș, a decedat, după ce a fost prins sub roata unui TAF. Acesta s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut de pe scara utilajului forestier.

Conducătorul auto, un tânăr de 29 de ani, din localitatea Răhău, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice și ucidere din culpă.

UPDATE: Din nefericire, tânărul de 24 de ani a decedat.

În urma accidentului un un tânăr de 24 de ani a fost prins sub un utilaj forestier. Din primele informații ar fi vorba despre un accident de muncă, aspect aflat încă sub cercetare.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Alba, starea victimei pare a fi gravă. Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

Vom reveni cu amănunte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea