Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE| VIDEO: PERCHEZIȚII într-un dosar privind furturi din case de bani din Alba și alte județe, cu prejudiciu de aproximativ 35.000 de lei. Șase mandate de aducere, puse în aplicare de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Serviciul de Investigaţii Criminale Braşov a efectuat marţi 20 percheziţii, în Alba și alte trei județe, fiind puse în aplicare şi şase mandate de aducere, într-un dosar privind furturi de case de bani, valoarea prejudiciului fiind estimată la circa 35.000 de lei. 5 membri ai grupării infracționale au fost reținuți.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov au efectuat 20 percheziţii și pus în aplicare 6 mandate de aducere, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de constituire a unui grup organizat în vederea săvârșirii de infracțiuni de furt calificat.

La data de 17 septembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brașov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, au efectuat percheziții la locuințele și sediile profesionale ale unor persoane bănuite că, în perioada 2018-2019, ar fi săvârșit furturi de și din case de bani, din unele locuințe și societăți comerciale situate în județele Brașov, Alba, Bacău și Vrancea.

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 35.000 de lei.

YouTube video

De asemenea, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la domiciliul unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de proxenetism, într-un dosar penal aflat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

La finalizarea perchezițiilor, persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunilor cercetate au fost conduse la audieri, urmând a fi propuse măsuri legale prin unitatea de parchet competentă.

Alături de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în acțiuni au fost angrenați colegi de la Centrul Chinologic Sibiu și jandarmi ai cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Brașov.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

UPDATE IGPR: În urma celor 20 de percheziții desfășurate ieri, de poliţiştii din Brașov, au fost ridicate șapte autovehicule ce ar fi fost folosite fie la comiterea faptelor, fie ar fi fost achiziționate cu bani proveniți din valorificarea bunurilor sustrase din case de bani sau seifuri. 5 membri ai grupării infracționale au fost reținuți.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea