UPDATE VIDEO Cum s-au luptat să incătușeze un bărbat 2 polițiști dintr-o comună din județul Alba

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Un cetățean din comuna Săsciori,  județul Alba acuză membrii Poliției Rurale din comună de brutalitate în timpul reținerii unuia dintre cei doi, pe motiv că nu a prezentat buletinul și a fost recalcitrant.

UPDATE: La data de 31 octombrie 2019, polițiștii din Săsciori au intervenit la un eveninent semnalat prin 112, privind neînțelegerile create de modul de utilizare a unui teren. La fața locului s-a prezentat un bărbat care a provocat scandal și care a refuzat să se legitimeze, motiv pentru care a fost imobilizat și condus la sediu. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional pentru provocare de scandal, refuz de legitimare și împiedicarea organelor de poliție de a lua măsurile legale conform legii 61/1991 privind sancționarea faptelor de încalcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Conducerea IPJ a dispus verificarea tuturor aspectelor referitoare la acest eveniment.

USR - Alegeri parlamentare 2020

 

PMP - Alegeri parlamentare 2020

 

Politia comunei Săsciori jud alba domn polițist Crețu aflându-se la un alt caz pe vale un vecin a aprins o discuție cu niste gunoaie din vale care i le-am arătat la domnu vice din primăria Săsciori Domnii polițiști mi-a cerut buletinul pt amenda că le-am zis de gunoaie eu i-am zis că e acasă la 30m distanta sa vina sa îl dau in drum la jumătatea drumului nu ia mai trebuit buletinul si a recurs la o încătușare Barbara cu forța în fața oamenilor mau încătușat și mau electrocutat până și-a pierdut și bastonul electro i l-au găsit copii la sfarsitul incidentului ăștia nu merita sa mai fie cu legea in mana pt că abuzează de ea Rog distribuiți să vadă o țară întreagă pt ce au făcut atata agresiune cu mn în plină stradă Nu am furat nu am dat în cap nu am amenințat doar că le-am zis că le dau buletinul acasă ce ei nu a mai venit numa la jumate de drum 20 d m

Publicată de Lucian Braghidin pe Joi, 31 octombrie 2019

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Grasu 2 noiembrie 2019 at 15:18

Au norma de hrana si tinuta! Uitativa la ei ce grasi sunt! Cum sa poata dovedi unul mai tinar si mai svelt ?

Comentariile sunt oprite