Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

UPDATE| Un jandarm din ALBA a DECEDAT după ce și-a tras două gloanțe în piept. Acesta se afla în timpul programului

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

UPDATE| Un jandarm din ALBA a DECEDAT după ce și-a tras două gloanțe în piept. Acesta se afla în timpul programului

Un subofițer din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba și-a tras două gloanțe în piept în timpul programului, astăzi 21 noiembrie 2021.

În acest moment nu se cunoaște cu exactitate dacă a fost vorba despre un accident sau a fost o acțiune voluntară.

La fața locului au fost deplasate echipaje SMURD pentru acordare de prim ajutor și IPJ Alba pentru cercetări preliminare.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba confirmă incidentul, dar nu poate să ofere în acest moment detalii suplimentare cu privire la cele întâmplate.

Conform procedurii, indiferent de natura acțiunii jandarmului, cazul va intra sub incidența Parchetului Militar.

Potrivit unor surse ZiarulUnirea.ro jandarmul este tatăl a doi copii și s-a născut în anul 1972, fiind aproape de vârsta de pensionare.

UPDATE:

„Astăzi, în jurul orei 12.34, un subofiţer din cadrul IJJ Alba, aflat în serviciu de pază la sediul unităţii, s-a împuşcat în piept, folosind armamentul din dotare .

Imediat a fost anunţat serviciul de ambulanţă şi colegii din serviciu au executat manevrele de resuscitare, dar, din nefericire, acestea nu au avut succes.

Precizăm că subofiţerul avea 49 de ani, era cadru al unităţii noastre din anul 1994 şi pe parcursul carierei a fost recompensat de mai multe ori pentru îndeplinirea foarte bună a îndatoririlor de serviciu.

La ultima testare psihologică, efectuată în anul 2020 , a fost declarat apt, iar de atunci nu a avut comportamente sau atitudini care să necesite intervenţia de specialitate a psihologului unităţii.

În continuare sunt desfăşurate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest incident tragic.” , transmite Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

PROGRAMUL AlbaFest® 2024, cel mai așteptat eveniment din Cetatea Alba Carolina: Roată panoramică uriașă, super hituri, spectacol grandios de reconstituire militară antică și multe surprize pentru copii

Ziarul Unirea

Publicat

în

PROGRAMUL AlbaFest® 2024, cel mai așteptat eveniment din Cetatea Alba Carolina: Roată panoramică uriașă, super hituri, spectacol grandios de reconstituire militară antică și multe surprize pentru copii AlbaFest® 2024, cel mai așteptat și aclamat dintre toate evenimentele ce au loc, în fiecare an, în Cetatea Alba Carolina și-a definitivat programul și e gata să-și primească, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea