Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE| TRAGEDIE în Alba: Un nou născut a DECEDAT la 2 zile după naștere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un nou născut a decedat la două zile după nastere. Familia acuză medicul că ar fi refuzat să efectueze operația de cezariană.

Femeia, în vârstă de 42 de ani, din Mogoș, era la prima sarcină și a fost adusă la Spitalul Județean de Urgențe Alba joi noaptea. Sarcina a decurs normal, fără nicio complicație, însă a fost ținută în spital, în travaliu până dimineața. Famila susține că medicul a refuzat să facă operația de cezariană.

Potrivit afirmațiilor familei, în dimineața zilei de vineri a fost operată, la intervenția unui alt coleg medic, cu care s-a certat, cel din urmă spunând că există pericolul ca și mama să își piardă viața.

După naștere, copilul a fost transportat de urgență, cu elicopterul, la Oradea, unde a decedat pe parcursul zilei de astăzi.

Familia acuză medicul care a refuzat să efectueze operația și sunt hotărâți să îl dea în judecată pentru malpraxis.

UPDATE: „Nașterea a avut loc vineri, prin operație cezariană de urgență, nou născutul primind scorul Apgar de 2 a fost transferat de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea la secția Neonatologie, cu elicopterul, deoarece la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu și la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureș nu au fost locuri disponibile. Operația de cezariană s-a făcut de urgență, înainte de a primi rezultatul testului COVID, cu precauțiunile necesare. Mama este în Alba Iulia, rezultatul testului COVID fiind negativ.

Femeia însărcinată a venit cu membrane rupte, a fost monitorizată pentru naștere normală, dar când starea fătului s-a agravat, s-a intervenit prin cezariană”, au declarat reprezentanții Spitalului Județean de Urgențe Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea