UPDATE: Tânărul suspectat de uciderea Alinei Bianca Tănasie a fost arestat de polițiștii din Alba. VEZI CINE ESTE!

Un bărbat suspectat de uciderea Alinei Bianca Tănasie, tânăra găsită înjunghiată, zilele trecute, într-un apartament din Alba Iulia, a fost reținut de polițiști.

arestare mascati În urma unei percheziții domiciliare, se pare că s-au găsit suficiente probe care să ducă la arestarea presupusului criminal. Magistrații au admis propunerea procurorilor, iar bărbatul se află în arestul IPJ Alba, pentru următoarele 30 de zile.

ELIT

UPDATE: Tânărul se numește Mihai Răzvan Pandelea și locuiește în Alba Iulia

”În baza art. 226 C.pr.pen. admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba şi în consecinţă: În baza art. 223 alin. (2) C.pr.pen. coroborat cu art. 202 C.pr.pen. dispune arestarea preventivă a inculpatului Pandelea Mihai Răzvan, aflat în Centrul de reţinere şi arestare preventivă al IPJ Alba, pe o durată de 30 zile, începând cu data de 07.02.2016 şi până la data de 07.03.2016, inclusiv. Respinge cererea inculpatului de luare a măsurii arestului la domiciliu. (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 07 februarie 2016, ora 13:30”, se arată în soluția publicată pe portalul instanței.

Mai multe amănunte despre suspect și despre modul în care s-a comis crima găsiți AICI: Cine este tânărul albaiulian arestat ca suspect de uciderea Alinei Bianca Tănasie și CUM a comis crima

———————————–

Reamintim că Alina Bianca Tănasie, în vârstă de 24 de ani, este victima tragicului eveniment produs în noaptea de 2 spre 3 februarie 2016, în Alba Iulia. Aceasta a fost ucisă cu bestialitate iar în momentul în care a fost găsită de un prieten, prăbușită pe podeaua dormitorului, avea pe corp mai multe lovituri de cuțit.

Echipajul de criminaliști care s-a prezentat de urgență, miercuri, la blocul M3 din Cartierul Cetate al municipiului Alba Iulia după ce polițiștii au fost anunțați, prin numărul de urgență 112, că într-un apartament de la etajul 4 al imobilului a fost găsită o tânără decedată, a demarat demarat cercetările la fața locului. S-au prelevat probe și au fost intervievați vecinii. Audierile au continuat la sediul IPJ Alba unde a fost condus tânărul care a descoperit cadavrul fetei și câțiva vecini, care au fost invitați pentru a oferi detalii în cazul în care au sesizat situații sau evenimente neobișnuite petrecute în imobil.

Alina s-a născut în Drobeta Turnu Severin. A locuit o perioadă în Arad iar apoi a venit în Alba Iulia. Se pare că aici s-a angajat la un videochat, era și dama de companie, fiind cunoscută sub numele de ”Mira”. Ea primea clienţii chiar în apartamentul în care și-a pierdut viața după ce a fost lovită de mai multe ori cu un cuțit.

Tatăl Alinei a spus că nu știa cu ce se ocupă fiica sa aici. El a povestit că fiica sa era de 5 ani într-o relație cu un tânăr, iar cei doi s-au mutat de curând în Alba Iulia și doreau să se căsătorească.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Horea 7 februarie 2016 at 15:49

„Revenim cu amănunte”

Reveniti. Sunt necesare. Suntem curiosi.

In Romania, VIAŢA bate, de multe ori, filmul.

Cata 8 februarie 2016 at 22:01

Unde sunt comentariile celor ca AntiPeNaL, HG, 1 sau IoN de la PaRiS, mari specialiști in criminalistica, poliție judiciara, proceduri si alte notiuni de specialitate, care acum câteva zile mâncau „rahat” cu polonicul si blamau „milițienii” grupa mare? Nimeni nimic, milc, tăceți ca „norocu in iarba”, frustraților!!! Bravo „milițienilor”! Maxim respect pt profesioniștii adevărați!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...