Rămâi conectat

Politică Administrație

UPDATE ȘTIREA TA: ”Lucrări de mântuială, din bani publici, în Oarda de Jos”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un cititor din Oarda de Jos își exprimă nemulțumirea în legătură cu lucrările nefinalizate la rețeaua de canalizare, după care au rămas gropi în asfaltul din fața curților și solicită administrației locale rezolvarea problemei.

”De curând au fost finalizate (parțial) lucrările de executare a structurii de canalizare în Oarda de Jos.  Plătesc taxe și impozite pentru clădiri, teren și autoturisme, dar accesul pe domeniul privat este restricționat din cauza lucrărilor făcute de mântuiala, din banii contribuabililor? Pe strada Cocorilor înainte de intrarea pe strada Câmpului, la nr. 22, după ce a fost turnat asfalt, au fost efectuate conexiuni pentru gurile de canal, dar de ce să reparăm așa cum a fost executată lucrarea inițial? Merge și cu puțin pământ tasat, care a fost spălat de ultima ploaie astfel încât suprafața afectată a fost DUBLATĂ (foto). În acest ritm o să mă văd nevoit să-mi țin mașinile afară pe domeniul public, deoarece nu mai am acces pe proprietatea privată.

Menționez că am mai avut experiențe neplăcute, când timp de o săptămână am fost împiedicat să-mi folosesc autoturismul deoarece se executau lucrări în fața imobilului în care locuiesc, de către diferite firme „specializate” în lucrări de mentenanță și nu am putut scoate mașina din curte.

Pe aceasta cale îmi exprim nemulțumirea față de incompetenta acestor „maeștrii” și în același timp solicit restaurarea situației inițiale”.

UPDATE: Cititorul nostru ne anunță că problema a fost rezolvată ”în stil românesc” așa cum se vede în poza de mai jos:

Daca vrei să ne semnalezi un eveniment, daca ai văzut ceva neobișnuit, daca vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant completează formularul de la pagina ”ȘTIREA TA” iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea