Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE/ SEBEȘ: Tânără de 22 de ani, decedată într-un incendiu

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

O tânără de 22 de ani, din Sebeș, și-a pierdut viața, în această noapte, în urma unui incendiu.

Tragedia s-a produs pe str. George Coșbuc. La fața locului au intervenit echipajele de la ISU Alba și SVSU Sebeș care au stins focul și au găsit cadavrul tinerei.

UPDATE 1: Potrivit datelor de la fața locului incendiul a fost extrem de puternic. Până la sosirea pompierilor au intervenit vecinii care au reușit săscoată din casă o femeie mai în vârstă (probabil bunica tinerei decedate). Cadavrul fetei a fost găsit, carbonizat, de membrii echipajului ISU. Deocamdată nu se cunoaște cauza incendiului iar cercetările sunt în desfășurare.

UPDATE 2: Pompierii militari au deplasat la faţa locului 2 autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi 1 ambulanţă SMURD. În urma incendiului a rezultat distrugerea bunurilor din dormitor în valoare de circa 8 000 lei, rănirea proprietarei de 79 de ani prin arsuri la nivelul membrului superior stâng şi decesul nepoatei acesteia, o femeie de 22 de ani.

Persoana decedată a fost găsită întinsă pe patul din dormitor şi prezenta arsuri pe toată suprafaţa corpului. Femeia rănită a fost transportată la Spitalul municipal Sebeş de către echipajul SMURD în vederea acordării îngrijirii medicale, fără a fi nevoie de internarea acesteia. Din primele cercetări reiese că femeia decedată a fost intoxicată cu fum, însă pentru stabilirea cauzei exacte de deces şi efectuarea necropsiei a fost transportată la morga Spitalului municipal Sebeş. Echipa de cercetare la faţa locului a stabilit că incendiul a izbucnit din cauza amplasării necorespunzătoare a materialelor combustibile faţă de o sobă metalică fără acumulare de căldură”, precizează reprezentanții ISU Alba.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, începe luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 2 iulie se va desfășura proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea