Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

UPDATE/ SEBEȘ: Tânără de 22 de ani, decedată într-un incendiu

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O tânără de 22 de ani, din Sebeș, și-a pierdut viața, în această noapte, în urma unui incendiu.

Tragedia s-a produs pe str. George Coșbuc. La fața locului au intervenit echipajele de la ISU Alba și SVSU Sebeș care au stins focul și au găsit cadavrul tinerei.

UPDATE 1: Potrivit datelor de la fața locului incendiul a fost extrem de puternic. Până la sosirea pompierilor au intervenit vecinii care au reușit săscoată din casă o femeie mai în vârstă (probabil bunica tinerei decedate). Cadavrul fetei a fost găsit, carbonizat, de membrii echipajului ISU. Deocamdată nu se cunoaște cauza incendiului iar cercetările sunt în desfășurare.

UPDATE 2: Pompierii militari au deplasat la faţa locului 2 autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi 1 ambulanţă SMURD. În urma incendiului a rezultat distrugerea bunurilor din dormitor în valoare de circa 8 000 lei, rănirea proprietarei de 79 de ani prin arsuri la nivelul membrului superior stâng şi decesul nepoatei acesteia, o femeie de 22 de ani.

Persoana decedată a fost găsită întinsă pe patul din dormitor şi prezenta arsuri pe toată suprafaţa corpului. Femeia rănită a fost transportată la Spitalul municipal Sebeş de către echipajul SMURD în vederea acordării îngrijirii medicale, fără a fi nevoie de internarea acesteia. Din primele cercetări reiese că femeia decedată a fost intoxicată cu fum, însă pentru stabilirea cauzei exacte de deces şi efectuarea necropsiei a fost transportată la morga Spitalului municipal Sebeş. Echipa de cercetare la faţa locului a stabilit că incendiul a izbucnit din cauza amplasării necorespunzătoare a materialelor combustibile faţă de o sobă metalică fără acumulare de căldură”, precizează reprezentanții ISU Alba.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea