UPDATE: O casă nelocuită din lemn, situată în Munții Apuseni, cuprinsă de flăcări. Pagube în valoare de 2.000 de lei

O casă nelocuită din localitatea Sălciua de Jos, Munții Apuseni, a fost cuprinsă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de flăcări.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, pompierii din Câmpeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă nelocuită din lemn, în localitatea Sălciua de Jos.

UPDATE: Stația de pompieri Câmpeni a intervenit vineri noaptea, la ora 00.19, pe str. Principală din loc. Sălciua de Jos, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, proprietatea lui B.L.

Pompierii militari au acționat cu o austospecială de intervenție, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sălciua de Jos.

Ca urmare a acestui incendiu, au ars peretele casei de ocuit confecționat din lemn și izolația din polistiren pe o suprafață de aproximativ 3 mp. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 70.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 2.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu este în curs de stabilire.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...