Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE: Incendiu la acoperișul unei case, în Sebeș, din cauza unui coș de fum neprotejat. Pagube în valoare de aproximativ 30.000 lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pompierii din Sebeș au fost chemați să intervină vineri, în jurul orei 16.40, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în municipiu.

Potrivit ISU Alba, a fost cuprins de flăcări acoperișul unei case aflate pe strada Decebal.

UPDATE: În data de 16 martie 2018, la ora 15:25, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a fost anunţat despre producerea unui incendiu la acoperișul unei case de locuit, proprietatea lui C.V. din municipiul Sebeș. La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de intervenție Sebeș, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sebeș.

Ca urmare a acestui eveniment, au ars acoperișul casei de locuit confecționat din lemn și învelitoare din tablă pe o suprafață de aproximativ 150 mp și planșeul pe o suprafață de circa 35 mp. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 450.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 30.000 lei. În urma cercetărilor, s-a stabilit ca și cauza probabilă de incendiu, un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile din jur.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă, şi anume:

  • Verificarea, repararea, izolarea termica si curatarea periodica a cosurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii;
  • Cosurile de fum trebuie curatate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;
  • Cosurile de fum trebuie izolate termic fata de elementele combustibile ale planseului sau acoperisului (grinzi, astereala de lemn si altele asemenea).

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea